Arkiv

Print

Dødsskrigerne – En Konstruktion

Doktor Margrethe

Fre 02 Okt - Fre 09 Okt
MAN - FRE KL 19.30
LØR - SØN KL 15.00 og KL 19.30
EntrÉ 75 KR / GR V10 60 kr
Billetbestilling: doktormargrethe.billet@gmail.com

Verden er under forandring. Gud er skredet, terroren, globaliseringen og mangfoldigheden skaber utryghed bag ligusterhækken, og Danmark venter i underspillet spænding på, at der igen kommer kontrol i kontrollen og handling bag løfterne.

Dødsskrigerne - En Konstruktion inviterer sit publikum til at medvirke i optagelserne til talkshowet "Bag Konstruktionen" Et talkshow, der tilbyder hjælp til selvhjælp og praktiske tips til hvordan man genfinder trygheden ved at opbygge nye og stærkere vægge, mure og lofter imellem dem og os og alle de andre.

Med fuldvoksne sovseskeer bliver budskaberne fortæret af de lettede og lykkelige deltagere, som så længe har sukket efter flere systemer i systemerne og mere tryghed i hverdagen. Men hvad sker der når den systematiske fodring begynder at bære præg af en debat, og der bliver sat spørgsmålstegn ved overvågningen, kontrollen og de skrappe sikkerhedsprocedurer? Er det muligt for studieværten Maggie at holde sammen på tropperne, efterhånden som flere og flere uforudsete hændelser popper ind midt i den direkte sendetid, og påvirker programmets troværdighed i en ikke så heldig retning…? Se med!

For info om forestillingen, Doktor Margrethes arbejde eller for køb af hel martiné-forestilling i weekenden:
Mail: doktormargrethe.info@gmail.com
Telefon: 40 86 80 71
Facebook: Doktor Margrethe