Strawberryblonde + Karen S

Fre 23 Maj KL 21:00 entrÉ
Billetter sælges i døren.


Strawberry Blonde

Bag navnet Strawberry Blonde står Betina og Anja Følleslev, tvillingesøstre og musikalske sparringspartnere. I dag er de fyldt 27 år og er klar med en håndfuld nye sange som de selv har skrevet. Genrén er melodisk og eftertænksom pop, med et touch af rock, folk og country.

Siden barnsben har de to søstre fulgtes ad i musikken. Scenerne har været mange og mange genrer er blevet afprøvet. I dag arbejdes der målrettet med egne sange og co-writing. Sangene har de præsenteret flittigt på landets spillesteder med god feedback. Af spillesteder kan bl.a. nævnes Rytmeposten (Odense), Jazzhus Dexter (Odense), Mojo Blues Bar (KBH), Lades Kælder (KBH), Tobakken (Esbjerg), Kulisselageret (Horsens), Studenterhuset (Aalborg), Fatter Eskild (Århus), Voxhall (Aarhus) og Vega (KBH).

I sommeren 2006 spillede Strawberry Blonde en Torsdagskoncert i Kongens Have i Odense for ca. 10.000 mennesker. Koncerten blev anmeldt med 4 m er på www.strawberryblonde.mymusic.dk

Strawberry Blonde kommer fra Odense, hvor de blandt andet også er aktive i sangskriver foreningen Songwriters Circle. En foreninger der afholder koncerter med sangskrivere og arrangere sangskriver workshops.

Live præsenterer Strawberry Blonde et akustisk sæt som duo
eller trio, eller koncert med fuldt band. Netop nu har Strawberry Blonde opbygget et nyt backing band bestående af musikere fra det Odenseanske musikmiljø.

For mere info, tjek: www.myspace.com/strawberryblondedk

Karen S
En god løgnhistorie! En tur i kærligheds karussellen, eller en livslang stiltiende protest... Det er emnerne på denne EP fra Karen S, som er opfølger til debutalbummet "Dedicated to the Blissfully Ignorant" fra 2006.

Karen S skriver melodiøse ørehængere med humoristiske og underfundige tekster, og så er hun den sidste songwriter på skansen, som tør at spille en hel sang i dur..!

Med mentorer som Brett Perkins og Annette Bjergfeldt, og over 500 live
optrædender, TV optrædender og radio interviews, fører Karen S og bandet publikum sikkert rundt i et personligt musikalsk univers med gode historier og højt til loftet.

http://www.sonicbids.com/KarenS
http://www.myspace.com/karensband