Lise Westzynthius DUO + LunaTunes

Fre 16 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr dobbeltkoncert
Billetter sælges i døren.


Lise Westzynthius
"Siberian Mission "

Lise Westzynthius er tilbage med et nyt album efter en længere pause, der blandt andet har været brugt til barselsorlov og medvirken på plader med Casper David og gemalen Peter Sommer. Den 5. november udsender den tidligere Luksus-sangerinde sit længe ventet tredje album, "Siberian Mission", opfølgeren til de meget anmelderroste "Heavy Dream" fra 2002 og "Rock, You Can Fly" fra 2004.

Albummet er optaget i henholdsvis Feedback (århus), Black Tornado (cph), Plovdiv (bulgarien) og hjemme (Jylland og småland) og listen over medvirkende rummer en meget imponerende samling af velestimerede personer fra den musikalske verden. Vi nævner i flæng Rob Ellis, Ian Caple, Nikolaj Nørlund, Henrik Balling, Allan Jensen, Kasper Bjørke og Carsten Heller.

Det nye album viser Lise Weszynthius fra en helt ny mere direkte og udadvendt side. Det er stadig den hudløse smerte der er det bærende tema , men det er som ,at der er kommet mere aggression og flere facetter over hendes musikalske udtryk., hvilket bare gør hende endnu mere interessant som kunstner.
"Siberian Mission" er endnu et bevis på at Lise Westzynthius er at betragte som en af de største kvindelige kunstnere herhjemme.


LunaTunes

LunaTunes er et forholdsvist nyt band på den Københavnske
singer/songwriter scene. Musik og tekst er skrevet af Luna Skov Frederiksen, som også leverer vokalen i bandet..

Foruden Luna består bandet af yderst velspillende og meget alsidige musikere, der gør det muligt for LunaTunes at bevæge sig smidigt mellem genrer men samtidig bibeholde den ganske særlige sound, der kendetegner dem,- en vellystig blanding mellem pop og rock, digte og jazz.

At høre LunaTunes i koncert er at lade sig forføre af et stemningsfuldt, melankolsk, sensuelt, råt, velklingende og udpræget lyrisk univers, hvor der både er højt til loftet og dybt at falde.

Lad dig lokke!


"Snig-lytning" kan ske på: www.myspace.com/signelunaskovfrederiksen


Musikere:
Komponist og vokal: Luna Skov Frederiksen
Bas: Jonathan Andersen
Keyboard: Mikkel Jacobsen
Trommer: Andreas Fryland
Guitar: Svend Hulthin