Arkiv

Print

Laura Mo og Sara Grabow

Singersongwriter

Lør 08 Mar KL 21:00 entrÉ
AFLYST PÅ GRUND AF DMA


LAURA MO


Der er en verden til forskel på indianerreservatet Rosebud i South Dakota og landsbyen Tolne i Vendsyssel. Men for Laura Mo er de to virkeligheder tæt forbundne. I dag bliver hendes sange til i det nordligste Jylland, men det var et to måneder langt ophold hos Lakota-indianerne for mere end 10 år siden, som satte hende i gang med musikken og versene. Efter mange års hårdt arbejde med musikken er drømmen endelig opfyldt, debutplanen ramte danskerne den 13. august 2007.

Gaffa pegede i 2006 på Laura som "De bliver store i 2007", efterfølgende har Gaffa underskrevet den udtales med en flot anmeldelse af hendes plade med 4/6 stjerner. Andre medier har udvist samme interesse, bl.a. har magasinet Bazar givet 6/6 stjerne.

Laura er en ganske speciel singer/songwriter og går med sin fantastiske vokal, unikke fremtræden og selskabet Artpeople i ryggen, en stor tid i møde.

www.lauramo.dk
www.myspace.com/molaura


SARA GRABOW


Sara Grabow er som datter af Sebastian, opvokset med musikken i blodet - og med udgivelsen af hendes debutplade "Blueberries" har Sara Grabow bevist, at hun er en fuldbyrdet soloartist, men et stort musikalsk talent.

I foråret 2007 har Sara haft travlt med at spille på landets forskellige venues, samt været på en succesrig tur til det legendariske spillested "The Living Room" i New York.

Sara er lige blevet færdig med sit andet album "Rude, Unbending & Lysty" som kommer på gaden den 9. oktober 2007. Den nye plade har med producer Kent Olsen (Marie Frank, Howe Gelb) fået mere kant og skygge end debut'en.

1. singlen på "Rude, Unbending & Lusty" er "Watch Over Me" som også er titelsangen til en ny dokumenter serie om en politiskole, der bliver sendt på DR1 i efteråret.

www.saragrabow.dk
www.myspace.com/saragrabow