Arkiv

Print

Christina Dahl, Niclas Knudsen, Jesper Lundgaard og Espen Laub von Lilienskjold

Vinterjazz

Fre 20 Feb KL 20:00 EntrÉ 110 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Christina Dahl (ts)
Niclas Knudsen (g)
Jesper Lundgaard (b)
Espen Laub von Lilienskjold (dr)

Storyville Records præsenterer "Life's Carousel" et album fra 2014 med den kritikerroste saxofonist Christina Dahl. Christina skaber en intens musikalsk oplevelse med et repertoire af originale kompositioner.

Kvartetten består af Jesper Lundgaard, der spiller med stor virtuositet og er en internationalt anerkendt bassist; Espen Laub von Lilienskjold, en ung talentfuld trommeslager, der er i stand til at følge musikken betingelsesløst med stor musikalsk energi; og Niclas Knudsen, en stor guitarist med en stor personlighed, der er i stand til at udtrykke sig frit og lyrisk.

Sammen, har kvartetten indspillet otte kompositioner - alle komponeret af Christina Dahl.

Alle musikerne fungerer som solister, hvor det er muligt at skabe et rum for personlig originalitet og fri kommunikation. Kvartetten spiller med frihed og dynamik, der kommer til live i en rummelig og legende ensemble.

I alle kompositionerne ligger fortællinger, der har en symbolsk relation til livet og dets rigdom i alle former og farver. "Gennem mine kompositioner forsøger jeg at reflektere over livet," siger Dahl og fortsætter: "Jeg prøver at skabe musikalske snapshots af livets yderpunkter, kontraster og sårbarhed. At komponere er at fortælle historier - om øjeblikkets musik og billeder.


Se mere på www.christinadahl.dk