Arkiv

Print

Rie Rasmussen & Twiins

rythm and blues / country

Lør 22 Feb KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk


Rie Rasmussen & Twiins
Rie Rasmussenhar siden 1994 været frontfigur i Danser med Drenge, som har været et af de mest sælgende og mest spillende livebands på den danske musikscene.
Twiins består af tvillingerne Kurt Poulsen (guitar, vokal) og John Poulsen (bas, vokal), som har 3 albums og adskillige koncerter på samvittigheden.

Rie, Kurt og John mødte hinanden i midtfirserne, lavede et band og spillede flittigt på de københavnske scener. Herefter gik de hver til sit i nogle år. Rie blev forsanger i Danser med Drenge, og Kurt og John tog på landevejen med Michael Falch og Nye rejsende i 90'erne. Forbindelsen blev dog aldrig helt slukket, og Rie Rasmussen og Twiins har efterhånden spillet sammen i 25 år. Musikken er koncentreret omkring den amerikanske rythm and blues/country tradition. Primært covernumre af den sjældne slags. Bonnie Raitt, Delbert McClinton, Alison Kraus mm bliver flittigt spillet og tolket på egen måde.

Rie Rasmussen & Twiins er en helt anden musikalsk boldgade end eksempelvis Danser med Drenge, og alle nyder at spille og synge deres egne amerikanske favoritter. Der bliver både spillet med rå elektristisk lyd og akustisk unplugged-stemning med tid og plads til kor, harmonier og den gode tekst. Rie Rasmussen og Twiins er backet up af trommeslager og orgel/keyoardspiller ved koncerterne.