Arkiv

Print

Chasing Grace + Yellowbellies

Country / Folk rock / Pop

Fre 30 Mar KL 21:00 EntrÉ 70 kr
Billetter sælges i døren.


CHASING GRACE
Efter et solidt airplay fra 1. Singlen "Louise" bl.a. på P4 samt en række udenlandske radioer i lande som England, Sverige og Holland, er Chasing Grace nu klar med deres selvbetitlede debut album samt 2. Singlen "Wake me up".

Albummet er gennemarbejdet, hudløst ærligt, med hang til de gode melodier, leveret af en stærk vokal. Chasing Grace er inspireret af den amerikanske folk/country/singer-songwriter scene, bla. Ryan Adams, Ray Lamontagne, Neil Young m.!., hvilket tydeligt kan høres på debutalbummet.

Chasing Grace har sat de akustiske instrumenter i højsædet med alt fra banjo, stryg, mandolin, mundharpe, dobro og klaver, men hele tiden med den akustiske guitar i centrum.

Chasing Grace består af sanger/sangskriver Michael Lund (ex.Kick "e Kagaroo), keyboardspiller Lars Andresen (ex. Kick "e Kangaroo, Anne Dorte Michelsen, Marcus Winther-John m.!.). Trommeslager Johannes Gissel (ex.Toby, Jet Flower).

Chasing Grace er ikke gået på kompromis med noget som helst, og har derfor været inde over hele processen. Dette har resulteret i, at de selv har indspillet og produceret pladen i et sommerhus, hvorefter albummet er blevet færdiggjort i Medley Studiet i Kbh. Pladen er mixet af Lars Andresen (keyboardspiller) og Tobias Stenkjær (Årets country udgivelse DMA 2009). Pladen er masteret af Søren Mikkelsen.

Chasing Grace vil være at finde på de danske landeveje fra april og året ud.


Yellowbellies tager den lange vej hjem
Yellowbellies er snart færdig med at indspille det kommende album i samarbejde med producer Per Lange i Globus Studio. Ti sprøde ørehængere er allerede indspillet til et album der udsendes i foråret 2012. Heriblandt sangene Girl Across the Street, Sing Her a Love Song, House in Hampstead, Days Are Against Us, Use that Line og Daylight Savings.

Hjertet i Yellowbellies er fortsat sangskriverparret Søren Esben Hansen og Brian Grimstrup, men bandet er nu gjort komplet med en holdopstilling der tæller 100 års fælles professionel erfaring og en række udgivelser med store danske kunstnere på samvittigheden. Yellowbellies består af:

Søren Esben Hansen: Sang
Brian Grimstrup: Guitar & kor
Peter Wendelboe: Guitar & kor
Jakob Albrecht: Trommer
Jesper Edvardsen: Bas

Yellowbellies spiller sange der forener popmusikkens iørefaldende lethed med singer & songwriter traditionens dybde og melankoli. Live blander bandet materiale fra bagkatalogets udgivelse Air Mail (Polygram, 1997) og Sushi & Champagne (Bonnier Amigo, 2002) med de nye sange fra det kommende album. Vær forberedt på en intens og smittende koncertoplevelse med Yellowbellies.