Arkiv

Print

Dear Delusion
Stereoattack
Saints Astray

Rock

Fre 04 Nov KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


DEAR DELUSION
Powertrioen Dear Delusion er tre fandenivoldske energiudladninger med en altoverskyggende kærlighed til rockens sande væsen. Dear Delusion stiler efter rå, upoleret, energisk og aggressiv powerrock. De musikalske grundstoffer er rå riffs, klare melodier og et godt groove, alt sammen leveret med en powereksplosion af energi og entusiasme. Teksterne kredser om samfundsforhold, eksistentialisme, politik og kærlighed/had. Dear Delusion brænder helt og holdent for deres musik, og de har fat i nerven live!STEREOATTACK
STEREOATTACK er et høj-energisk rock band fra Nørrebro. Bandet er i høj fart på vej frem på den danske rock scene, med omkring 100 koncerter i rygsækken er de et veletableret rock band der vil frem i verden. STEREOATTACKer kendt for deres enormt energiske scene show hvor bandet leverer hver gang. STEREOATTACK er meget inspirerede af især den Amerikanske rock scene og stræber efter at stå på de største scener i verden i løbet af de næste år. STEREOATTACK lever højt på at give publikum en ordenlig rock oplevelse især live. STEREOATTACK startede i 2001 (dengang under navnet Airplay) i Vestsjælland.. De fire gutter er derefter flyttet til København hvor de efterhånden har lagt alle scener ned. Med deres hæsblæsende sceneoptræden og rock ´n roll attitude er STEREOATTACK nået langt, og navnet begynder stille og tage sin form i Danmarks rock miljø.. Get ready to ROCK!!!

Links:SAINTS ASTRAY
'70ernes, '80ernes og '90ernes hardrock-attitude har stadig ikke helt sluppet taget i Saints Astray, som er flasket op med musikken, vi alle kender og (nogle) elsker. Inspirationskilderne er Led Zeppelin, Guns n' Roses, Foo Fighters og en masse andre rockmonstre, som slet ikke behøver nævnes. Alligevel bevæger vi os stilmæssigt et godt stykke ind i det nye årtusinde, og der lægges ikke fingre imellem når først trommeskindet er spændt og amps'ene slået fra "standby" til "on". Lad lakskoene blive hjemme i skabet, for der er ikke ligefrem lagt op til dansestemning når Saints Astray går på scenen. Du får alt, hvad de har, og også et glimt i øjet med på vejen!