Arkiv

Print

Singing Zoo

Pop Rock

Lør 26 Nov KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Singing Zoo
Dette er eneste chance for at opleve kult-beat-orkesteret Singing Zoo.
d 26 november genopstår de nemlig i en eksklusiv koncert i Krudttønden og spiller her deres eget brit-pop - fra før brit-poppen blev opfundet.
"Originalt, nytænkende og humoristisk" stod der bl.a. da de i 1987 fik prisen "Årets John", som årets band i Musikcaféen.

Singing Zoo blev startet af sangeren, sangskriveren og keyboardspilleren Jens Nørremølle og guitaristen Anders Poulsen sammen med Annette Bork på bas og Jesper Grandetoft på trommer. Derudover har Anne Skoven fra Miss B Haven og Annie Larsen fra Public Panic spillet med.

I 1989 kom debut lp'en. "Sange balancerer med både humor og overskud mellem uskyld og kildren" (Politiken), "Gode sange med hoved og fødder" Aktuelt, "Ikke siden Gangway er lignende tæft for velklingende tonerækker observeret på dansk grund "Gaffa".

Derefter var der turnéer, radio og tv samt en kultstatus i det københavnske musikmiljø indtil opløsningen i 1994. Nu kan de lige høres en gang til.
De 4 musikere har siden være aktive i bands som Sandmen, Gangway, Venter på far, Love Shop, Gasoline, Anne Dorte Michelsen, Troldmandens Lærling m.fl. og Jens Nørremølle har netop udsendt sin 3. cd.