Arkiv

Print

T's Cook Inn

caribisk musik

Fre 06 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Det danske svar på caribisk soca!

Komponisten og sangerinden Teresa Jackman har i de seneste 2 år koncentreret sig om sit solo projekt; T's Cook Inn. I tæt samarbejde med sin bror Remee, glæder hun sig til at vise resultatet af det hårde arbejde. Hendes livsglæde afspejler sig i hendes sange der byder på lovers rock reggae som også kan betegnes som blød reggae, krydret med caribisk soca på toppen.

Teresa har medvirket på Karen Mukupa's nyeste album; Dreamer, på rapperen Ataf Khawajas to plader; Paraderne nede og Galleri og hun sang kor for den nu afdøde reggae sanger Natasja Saad.

Teresa henter inspiration hvert år på den caribiske ø Barbados hvor hun arbejder med reggae- og soca artister. Det seneste nummer; Sing it, som hun skrev med producer - og sangskriver Andy Armstrong, fik airplay på øens mest populære radiostation; Hot 95.3 fm

Teresa Jackman er kendt for at spille for fyldte sale med svingende hofter og svedige kroppe med sit band T's Cook Inn. Det er noget der ikke bare skal ses og høres, men opleves!


" Min lillesøster byder på en koncert der rammer, hjertet, dansefødderne og humøret og jeg vil meget gerne stolt og varmt anbefale T's Cook Inn."
Remee

"T's Cook Inn er et organisk og næringsrigt musikalsk tilskud fyldt med rytmer og melodier udvundet i Caribien, Latin Amerika og T's egen sjæl. Sagt på en anden måde, T's Cook Inn serverer tropisk soul food, et must til alle der ønsker at leve en smule sundereϑ."
Ataf Khawaja

" T's Cook Inn er en fryd for alle sanser.
En sand fornøjelse at høre så dansk et orkester spille så internationalt og eksotisk at man glemmer hvor man er."
Kim Nowak Zorde - Musical director

"Energi og glæde, udtryk og karisma. Jeg er vild med dem.."
GL Music

"Hendes musikalske univers er gennemsyret af varme, glæde og caribiske vibes. Hun formår at give sit publikum en oplevelse man ikke vil gå glip af. Husk dit bandana!"
Karen Mukupa