Arkiv

Print

Viva

Salsa

Fre 16 Nov KL 21:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dk


En koncert med VIVA er en unik oplevelse. Ved en koncert med VIVA får du Salsa fra Cuba, Plena fra Puerto Rico. Smægtende ballader og medrivende rytmer. Du får også latin versioner af de største hits fra bl.a Dolly Parton Pharell Williams og Duffy.

Der er også plads til et par egenkompositioner på repertoiret. Dette specielle mix af sange er noget publikum tager til sig og giver VIVA et folkeligt præg der gør at alle kan være med. Dette er bl.a beskrevet af lederen af Kbh’s største salsa danseskole: 

VIVA formår som ingen andre at danne bro mellem de 2 verdener, Cuba og Danmark
[Citat: Ketti Bueno Ferrer: Salsa Vida]

VIVA har spillet siden 2003, fra Skanderborg festival til Bornholm. Fra Roskilde til Østerbro. Fra Nordjylland til Sønderjylland. Til Bryllupper, fødselsdage og firmafester, samt en bodega i ny og næ.

VIVA sætter en ære i at få musikken til at sprudle og består af nogen af de mest garvede kræfter i det danske salsa miljø.

Publikum har taget den meget behagelige lyd og stemning til sig som VIVA står for. Der er gang i den – og man bliver i godt humør af en VIVA koncert
men på en intim måde. Det er til fest og dans men egner sig også til at lytte til. 

VIVA er kort sagt salsa, som appellerer til det brede publikum såvel som salsadansere, der sætter pris på livsglad musik leveret af nogle af de mest garvede kræfter i det danske salsamiljø. 
 
VIVA består af:
Jeanette Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Emilio Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Carsten Kær: Piano
Martin Krogh: Bas & Kor
Jesper Nørløv Arnholtz: Congas, Percussion & Kor
Kim Adrian: Timbales

Se mere på: www.vivamusic.dk