Arkiv

Print

Von Dü

Ska-reggae der sparker R**!

Fre 04 Jun KL 22:00 EntrÉ 60 kr Support: Came From A Lab
Billetter sælges i døren.


Dansk reggae har været over os i nogle år nu, og nu byder Showstoppers Entertainment på et af de nyere skud på stammen, nemlig reggaebandet Von Dü.

Se det for dig: En flok gutter finder en masse instumenter i en baggård. De begynder at jamme, nikker til hinanden, og pludselig vrimler det med dansende damer og kolde fadøl!!

Det er det de unge vil ha'!! De unge nærmest eksploderede til koncerten på Roskilde Festival i sommers, og bandets turboenergi er ikke til at tage fejl af. Stor set alle på scenen synger, og det giver et ekstra kick at se så mange bruge både instrumenter og mikrofon.

Det er den rå baggårdslyd vi har på banen her. Det er dygtige mennesker med årelang passion for musik, der river og kæler for instrumenterne, så publikum går amok på dansegulvet. Da gruppen blev grundlagt i 2007 havde medlemmerne allerede utrolig meget erfaring med liveshows, fordi den består af velbevandrede medlemmer inden for det københavnske ska-og reggaemiljø. Til kenderne kan nævnes tidligere medlemmer af bands som Deleted Scenes, Dub Farlig, Skalar, Ill Young og mange flere.

De danske ska talenter fylder scenen grundigt ud med guitar, sax, trækbasun, trompet, bas, klaver, trommer og andet magisk slagtøj. Tilsammen tryller de, og blæser publikum omkuld med deres sprøde beats og twistede tekster. Deres tekster er fyldt med sort humor med spidsfindige ordspil, som f.eks i sangen "Vegetar burger" med det fængende refrain "vi er Von Dü, og vi kan ikke lide dig"!

Udover skæve rim og lyrik der leder tankerne hen på Bli Glad, tør disse musikere også berøre tabuemner som søskendejalousi og incest. Sangen Wienerfritzl der henviser til østrieren Josef Fritzl, beretter om at kærlighed er en underlig størrelse. Følelsesspektret breder sig også over vrede og fustration, som man kan høre i nummeret Flugtbilist, der handler om at håndtere svære følelser og svære emner. Samtidig serverer Von Dü det med livsbekræftende fuld-skrue lav-noget-larm festmusik! Det er en svær balancegang, men dette band gør det med en linedansers lethed.

DEBUT-ALBUM UDE SOMMEREN 2010!

www.vondu.dk


It Came From A Lab er en trio der blander reggae og dub grooves med en solid bund af rock og hård punk.

Bandet lægger stor vægt på en teknisk lyd med massere af små finurligheder og breaks, men de tre drenge glemmer ej det melodiske aspekt. Derfor vil denne til tider lidt skæve og tekniske bund altid have som job at understøtte den gode melodi. Lyrisk befinder bandet sig i et univers med kærlighed, tab, banale hverdags ting og social kritiske tanker.

De tre medlemmer har flere års erfaring på scenen, hvorfor It Came From A Lab er et live-band med stort tryk på live! Deres musik er gennemarbejdet, gennemtænkt, melodisk passende for enhver og tilbyder en enorm mængde af rock til alle lyttende.

WWW.MYSPACE.COM/ITCAMEFROMALAB