Arkiv

Print

Elektrojazz feat. Karen

Copenhagen Jazzfestival 2013

Lør 13 Jul KL 20:00 EntrÉ 150 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dkElektrojazz feat. Karen
Karen er Danmarks nok bedst kendte kvindelige R&B artist gennem de sidste 12 år. Hun er kendt for sine vel-producerede studie album. Denne koncert er et unikt møde mellem Karen og bandet Elektrojazz under ledelse af Anders Larson, og der udloves helt nye fortolkninger af hendes sange. Her mødes Karens moderne sound og gennemarbejdede produktioner med Elektrojazz´s 70er-inspirerede sound og jazzede tilgang til verden. I et tæt samarbejde har parterne fundet frem til essencen i Karens sange, og fortolket dem på en ny og jazzet måde med god plads til improvisationer fra de fremragende jazzmusikerne i Elektrojazz.

Karen
Karen (Rosenberg) er Danmarks ukrønte R&B dronning (og desuden med danske tekster!). Hun udgav sit kritikerroste debut album En Til En i 2000, samme år som hun vandt en Årets R&B.udgivelse ved Danish Music Awards. Siden har hun idgivet pladerne Ingen Smalle Steder (2004) og Stiletto (2009).

Gaffa 09/2000 om albummet En Til En: "Det her er simpelthen pisseflot. En solist, der holder stilen, og en debutskive, der holder, hvad den lover. Et stykke dansk kulturhistorie. Køb den. Lyt til den."

Elektrojazz
Anders Larson´s nye jazzorkester Elektrojazz handler om et sound - nærmere bestemt lyden af halvfjerdserne. Med trombone, Fender Rhodes, elbas, vintage mikrofoner og den autentiske tørre trommelyd, fremtryller Anders Larson Elektrojazz soundet, som mange kender fra optagelser fra 70erne med soul og groovy jazz. Bandet spiller originale kompositioner med fokus på en stærk melodi, spændende harmonier og et intens, jazzet groove.