Arkiv

Print

LIVE koncert / Rollespil / Oplevelse

Lør 31 Aug KL 17:00 EntrÉ 60 kr
Tilmelding kræves ikke, men hvis du vil være HELT sikker på at få plads er der billetter i forsalg her: billetto.dkTroede du at rollespil kun handlede om at kæmpe med plastik sværd i skoven? Så bør du lægge turen forbi Krudttønden lørdag d.31 august og få en nem og tilgængelig indfaldsvinkel til en meget underholdende (og vanedannende) hobby!

FESTROLLESPIL
19.00 - 21.00 er der rollespil for de voksne (18+). Rollespillet handler om en koncert, hvor 90'er-bandet Discokongerne skal lave en re-union optræden efter 15 år hver for sig. Spændingen er intens, for her er både groupies, promoters, fans, tilfældige unge, der har forvildet sig forbi og sikkerhedsfolk, stagehands, osv. Dramaet begynder for alvor, da bandet ikke dukker op og stemningen begynder at blive pinlig.

Det bliver sjovt, det bliver anderledes og det kræver ikke, at man har spillet rollespil før. Og så er der rigtig fest og koncert med Mother Empire bagefter rollespillet!

Pris: 60 kr (inkl. koncerten bagefter!)

Man kan selvfølgelig til enhver tid nyde forfriskninger i Krudttøndens hyggelige café.


Denne lørdag bliver en action pakket dag, læs videre for det fulde program for børn og barnlige sjæle fra 12-18:

KAMPARENA
12.00 - 17.00 er der kamparena udenfor, hvor man kan slås med et monster, samt foreningsboder, hvor man kan snakke med aktive frivillige fra de tre foreninger. Det er gratis og vi har alt det udstyr du skal bruge, hvis du vil en tur i kamparenaen og møde et af vores monstre!

MAGISKOLE
13.00 - 14.30 er der rollespil for de 7-10 årige indenfor på Krudttønden. Her er det et Harry Potter-inspireret rollespil, hvor de deltagende piger og drenge befinder sig på en hemmelig trolddomsskole på Østerbro og skal lære hvordan de bruger trylleformularer, identificerer monstre og blander magiske drikke. Vi sørger for alt fra magikerkåber til tryllestave og det bliver skidesjovt!
Pris: 50 kr.

DETEKTIV-ROLLESPIL
15.00 - 16.30 er der rollespil for de 11-14 årige indenfor på Krudttønden. Her spiller børnene privatdetektiver, der er tilkaldt for at hjælpe med at løse et mord - nemlig mordet på skuespilleren Arne Arnoldsen. Arne Arnoldsen er blevet dræbt under generalprøven på en forestilling, og chefen for teatret har indkaldt privatdetektiverne for at holde politiet udenfor. Vi sørger for alt fra lange efterforskningsjakker og politiskilte til mistænkte og "beviser".
Pris: 50 kr.

ØSTERBRO BIBLIOTEK
Østerbro Bibliotek har Danmarks største samling af rollespil og fantasy litteratur og vil være til stede hele dagen med deler af sin samling i sin bogbus. Her kan man bladre i den mange facetterede genre og få mere ad vide om bibliotekerne på Østerbro.

FORFATTERFOREDRAG
17.00 - 18.00 er der foredrag med forfatteren Michael Kamp, der bl.a. står bag Bobs Saga, Fordærv og Bunker 137. Kom og lær noget om fantasy og fiktion!

Arrangementet er støttet af Østerbro lokaludvalg.

Velkommen!