Arkiv

Print

La La La og Gottschalk

Dobbeltkoncert

Fre 20 Sep KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


Gottschalk
Bag Gottschalk står sangerinde og sangskriver Maria Gottschalk med sit 4 mand store band.

Efter debut EP'en "Let The Sun Shine On Me This Time" som udkom maj 2012, har bandet ikke siddet stille. Bandet har spillet mange koncerter rundt i Danmark og bl.a. virket som support for den anerkendte danske sangerinde Lise Westzynthius.

Nu står bandet klar med deres nye EP "Heart Undercover", som med 1. singlen af samme navn er kommet med i rotation på P4. Musikken bevæger sig i en støvet popgenre med et rocket bid og Maria er blevet rost for sin måde at blande den lette feminine lyd med en mere rå attitude. Gottschalk lægger vejen forbi København, Odense og Århus i forbindelse med deres nye udgivelse. Den nye EP udkommer digitalt og på vinyl.

www.gottschalk-music.com


La La La
La La La er et band etableret i sommeren 2011. Det er den alternative pop, som tages under kniven.

La La La spillede adskillige koncerter og på forskellige festivals i 2012 - bl.a. Vesterbro Festival. Singlerne 'Ecbatana' og 'Comrade' udkommer digitalt og på vinyl den 17. maj på Für Records i både Danmark og Tyskland. Begge singler er produceret af Mads Björn, som La La La har samarbejdet med gennem det seneste år. I april og maj 2013 spiller bandet en række koncerter i Danmark og Tyskland - bl.a. også som support for Mads Björn.

Bandet tæller fire unge musikere - Tobias Andreassen (trommer), Laust Moltesen (guitar), Johan Feierskov (keys) og Karen Juhl (vokal).

youtube.com/user/LaLaLaContact
facebook.com/lalala.bandpage