Arkiv

Print

Alouise
- med special guests

Pop

Fre 06 Sep KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.Alouise
- med special guests


Danske Alouise leverer iørefaldende pop sange i sær klasse. Sammen med hendes velspillende band og udvalgte gæstesolister kan Krudttøndens publikum se frem til en aften i spilleglædens tegn fuld af overraskelser ogmusikalsk overskud.

Hun er ikke bare vokset op i et hjem med klaver, men med et helt lydstudie og med 4 albums i bagagen og 14 år i producerstolen for navne som Sebastian, Anne Dorte Michelsen, Rasmus Lybert, Ida Gard, Carpark North og mange, mange flere, er Alouise langt fra et ubeskrevet blad. Musikken har været en del af hendes live siden hun var helt lille og nu som 34 årig kan hun derfor allerede fremvise en lang karriere både som sangskriver, artist og producer. En karriere hun tager med sig på scenen i Krudttønden, hvor hun har inviteret gæster til at komme og dele musikken sammen med hende.

Med hendes seneste album "Isbryder" brød hun for alvor igennem til de danske radio lyttere, da P4 valgte i alt 8 ud af 11 sange som radio singler. Særligt sangene "Forkerte proportioner" og "Pludselig skal han ingenting" kunne man nyde fra morgen til nat.

Vi ses til en intens, nærværende og stor swingende aften.