Arkiv

Print

Annette Bjergfeldt

POP

Fre 25 Okt KL 21:00 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges i døren.


KONCERT med prisbelønnede ANNETTE BJERGFELDT

"...Uimodståeligt og sprælsk. Et album udstrålende så varmt et lys at det er som uventet at se solen pludselig bryde igennem en skummel vinterdag".

Sådan skrev Politiken om Annette Bjergfeldt og kvitterede med 5 hjerter.

Den prisbelønnede sangerinde og sangskriver er da virkelig også en særlig fugl på den danske musik himmel. Annettes unikke stemme og sangskrivning har hensat GAFFA anmelderen i en Apatisk tilstand af lykke og fået andre til at påstå at Englene konstant trykker på Replay når det gælder Bjergfeldt.

På koncerterne vil man også kunne nyde sangerindens unikke talent som performer. Hun forstår som få, at binde sangene sammen med skæve og stærkt underholdende historier om os mærkværdige mennesker og kan tænde en særlig glød i en koncertsal.

Lige nu arbejder Grammy nominerede Annette Bjergfeldt på et nyt udspil på engelsk. Og koncerterne vil da også være en blanding af sprit-nye sange og hendes klassikere kendt fra DRs P4. Danmarks største radiostation har nemlig fra starten taget sangerinden til sig med både priser og masser af Airplay.

"....Frisk, fri og nyskabende,,.. Et legebarn, der sætter ordene sammen på nye måder og skaber anderledes billeder & ord-ekvilibristeriet skygger ikke for historiernes pointer."
Jyllandsposten

Annette Bjergfeldt charmerende orkester er:
Cello: Soma Allpass, Trommer: Sebastian Trolle, Guitar: Thomas Maintz, Keyboards: Ann Falden og Kontrabas: Flemming Lund.

Se mere på: annettebjergfeldt.dk