Arkiv

Print

Østerbro Synger

Pia Scharling, Hans-Otto Bisgaard og
Bent Fabricius Bjerre

Lør 05 Okt KL 14:30 Fri entrÉ

ØSTERBRO SYNGER

Alle østerbroborgere inviteres hermed til den anden af ialt 4 fællessangs-arrangementer i 2013 lørdag den 5.oktober kl. 15.00 - 17.00 i Krudttønden.

Ideen er, at samle Østerbro-folket og synge sammen. På tværs af politik, køn, alder og evt. mangel på tillid til egne musikalske evner. Alle er velkomne.
Man behøver ikke være god til at synge - bare glad for at synge.

Fællessangen ledes af sanglærer Pia Scharling og Hans-Otto Bisgaard sørger for en hyggelig stemning.

Det er JER der skal synge og der uddeles sanghæfter til alle, og det er gratis at deltage. Dog vil der hver gang optræde en special guest, og den 5. oktober byder vi velkommen til The grand old man Bent Fabricius Bjerre. Så gå bare i skarp træning med Alley Cat, Forelsket i København, Jeg sætter min hat som jeg vil m.m.fl.

Der er gratis adgang efter "først-til-mølle-princippet". Dørene åbnes kl. 14.30.

Cafe'en i Krudttønden vil være åben hvor der kan købes diverse forfriskninger.

Sanglærer Pia Scharling håber at mange vil benytte lejligheden til at få trænet stemmemusklerne. Hun mener at ALLE kan lære at synge og hun vil under eftermiddagens sangsession, komme ind på hvad hemmeligheden er og hvorfor man overhovedet skal synge.

At synge giver først og fremmest glæde, og ud af det kommer mange gode ting, som et bedre selvværd og et mildere syn på livet. Når vi synger, kan vi ikke græde eller grine. Vi kan kun trække vejret, - og synge. Sang er den geniale genvej til afstresning, kreativitet og glæde.

Se mere på: www.piascharling.dk