Arkiv

Print

Oliver Nani Og Jonas Willumsen Dobbeltkoncert

Pop

Lør 26 Okt KL 20:30 EntrÉ 60 KR / U-18: 50 kr
Billetter sælges i døren.


Oliver Nani spiller op til livskvalitet med sit orkester.
Med afsæt i Nanis dansksprogede sange, åbner de op for et univers med en øjenbrynshævet tilgang til livet, som var man lige kommet til verden og oplevede alting for allerførste gang.

Spinkle korsøjler bliver til symfoniske eksplosioner. Fra de højeste tinder og helt derned hvor lyden for længst er stoppet, men musikken er overalt.
En excentrisk rutsjetur gennem livet, døden og melankolien, der kredser omkring nylonguitaren og den smukke vokal Nani selv betjener.


www.facebook.com/OliverNaniDK


Jonas Villumsen gendebuterer med nyt projekt
Genopstået som musiker og sangskriver - efter at have lagt sit tidligere band og hidtidige succes bag sig - er Villumsen nu klar med en udgivelse, der på samme tid stikker dybere ind og rækker længere ud. Kompromisløs popmusik og et markant bud på modig dansk sangskrivning.

Med det nu hedengangne band Entakt, høstede front- og bagmanden god opmærksomhed for gruppens særprægede bud på dansksproget rock og levede længe et liv på kanten af det forjættede gennembrud. Det store gennembrud udeblev imidlertid og undervejs gik også glæden ved musikken tabt.

For at finde nyt musikalsk fodfæste måtte den nu 30-årige Jonas bryde med den gruppe han havde været en del i mere end 10 år og starte forfra, for første gang helt på egen hånd. Uden at være en del af en overordnet plan, blev isolationen i et hjemmestudie, han ikke kunne betjene, startskuddet til en nyt kapitel - og samtidig den frigørelse der var nødvendig for at genfinde glæden ved at skabe musik.

Resultatet er en samling sange, som på den ene side er mere personlige, men på den anden side også giver sig selv lov til at være mere udadvendte og direkte i deres udtryk.

Modningsprocessen - som blandt andet er sket via en langt mere spraglet palet af inspirationskilder end tidligere - har paradoksalt nok givet større mod til at søge de mere enkle sider af musikkens væsen, eksempelvis i form af en større vilje til at vedkende sig de spirende pop aner, som længe har spøgt i kulissen.
På tekstsiden er der både levnet plads til den nye mere personlige vinkel, samt det fantasifuldt billedlige, der også kendetegnede Entakt-lyrikken.

Resultatet er sange, som det publikum der værdsætter ambitiøs popmusik, har taget vel imod.
Den digitale offentliggørelse af de tre første smagsprøver har allerede indikeret dette, med rosende omtale på P6 Beat og hele syv ugers placering i den bedre halvdel af listen på P3's Det Elektriske Barometer, med sangen Dags dato.


Musikken er desuden allerede blevet præsenteret live i foråret 2013 ved en længere koncertrække, der har budt på både solo-, duo og bandoptrædener.

Meget mere er under opsejling!


OBS:
Live bakkes Jonas Villumsen op af et yderst velspillende band, bestående af:
Jesper Thorn: bas
Søren Gemmer: keys
Magnus Hylander Friis: trommer