Arkiv

Print

GEOFF BERNER OG BIRDEATSBABY

Dark Cabaret

Ons 30 Apr KL 20:00 EntrÉ 70 / STUDERENDE 60 kr
Billetter sælges i døren.


Oven på den sidste succesfulde tour gennem Danmark i 2012, vender den canadiske klezmer legende GEOFF BERNER (CA) nu endelig tilbage- og denne gang har han nye venner med!

De teatralske BIRDEATSBABY (UK) har slået sig sammen med den vanvittige jøde, og sammen vil de skabe en unik blanding af dark cabaret og klezmer, med punkede undertoner.

Geoff Berner har gennem de sidste 8 år opnået kultstatus for sine medrivende og vanvittige liveshows, hvor whiskey, såvel som politisk-ukorrekte tekster, nærmest bliver spyttet udover publikum.
Du vil med garanti have råbt "Fuck The Police!" flere gange inden aftenen er omme.

Geoff er netop nu aktuel med sin første bog med et dertilhørende album, "Festival Man", hvor kendte kunstnere fortolker hans tidligere værker; deriblandt Kaizers Orchestra (NO), som Geoff har turneret heftigt med i Skandinavien.

BirdEatsBaby fra Brighton har spillet koncerter over hele verdenen, og har i særligt England, Mexico og Tyskland opnået en kæmpe undergrundsfølge kendt som "The Flock" - og mon ikke Danmark snart er en del af denne fankultur?

BirdEatsBaby har gjort sig særligt bemærket grundet deres meget visuelle og groteske kabaret stil, som for alvor kommer til udtryk i deres mange musikvideoer, som i skrivende stund har flere hundredetusinde afspilninger på diverse medieplatforme.

De er netop nu i gang med indspilningerne af deres tredje album, "The Bullet Within" og aktuelle med singlen "Ghosts".

Der vil være studierabat på øl i baren denne aften!

Koncerterne præsenteres i samarbejde med BEARWOOD BOOKING.


The Dragonfly Society, som i eget regi, har afholdt drømmelignende historisk inspirerede events siden 2008, vil i dagens anledning deltage med en udsøgt Absinth stand hvorfra man kan berige sig med euforiserende dråber fra den Grønne fe's magiske kilde.

To yndige udsendte vil servicere gæsterne efter bedste formåen.

Vi glæder os til at sprede lys i onsdagssind denne smukke forårsaften i april.