Arkiv

Print

Davenport

americana, countryrock

Lør 08 Mar KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Davenport
Americana countryrock

Davenport er eksperimenterende americana, country- og ørkenrock med mørke og melankoli i en iørefaldende vellyd. Musikken bliver bedre og bedre for hvert lyt; melodierne er gode, musikerne er meget velspillet og Brian Mathiesens vokal er tilpas støvet og inciterende. P4 har også såvel 1. single "Something Wrong With Me" som 2. single "Looking Straight" i rotation fra Davenports 3. CD-udgivelse. Og nu - ultimo oktober 2013 - også 3. singleudspil "Pick Up The Pen"!

Berlingske Tidende skriver i deres 4-stjernede anmeldelse af Davensports seneste udgivelse "Bloodshot Eyes" (september 2013), at trioen er et eksempel på, at man i dag kan komme langt på talent og med få midler. "Blæserne får en ekstra tand og tempoet er skruet en smule op, og det klæder udgivelsen, der fremstår som en genopfindelse af Davenport efter fem år udgivelsespause."

Davenport er tilbage med ny vedkommenhed, i en ny gammel konstellation, med nye sange og med en ny lyd hvor spilleglæden aldrig har været større.

"I sanger Brian Mathiesen har bandet en vaskægte sangsnedker, der med stort held slipper sit indre popdyr løs.... og hans stærke vokalpræstation understreger bandets til tider følsomme udtryk", skriver GAFFA.


Medlemmer:
Brian Mathiesen / guitar & vokal
Henrik Brus Christensen / bas
Simon Ruberg / trommer & perc.