Arkiv

Print

Zididada

Pop

Fre 14 Mar KL 21:00 EntrÉ 120 kr
Billetter sælges gennem billetnet.dk


ZIDIDADA
Evig sol, fest og fede hits… Så kort og præcist kan man beskrive Zididada anno 2014.

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørerhængere og evergreens. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på Zididada Day, og på Princesse, eller simpelthen ikke har kunne få Walking On Water ud af hovedet, for gud ved hvilken gang. Selv i 2013.

Det er ca. 5 år siden ZIDIDADA sidst udsendte et studiealbum. På mange måder kan man sige at ZIDIDADA har haft en af de længste fester i dansk musikhistorie. VIP-fester, byfester, morgenfester, hotelfester var hverdag op igennem 00'erne. Men i perioden efter udgivelsen af "Take It All" i 2008, sker der nogle afgørende ting for makkerparret igennem 15 år. Jimmy få tilbudt en rolle i den storstilede musical "Den Eneste Ene" i Tivoli, og bliver far for første gang i 2011. Og nu i en alder af 43 står han endelig med en følelse af ro i maven.

Samtidigt går Danny med egne tanker om at kickstarte sin hardrock ambition. En drøm der har ligget lidt i dvale. Med Jimmys nyvundne perspektiv på livet og Dannys iver efter at prøve nye græsgange beslutter de to sig for, at Jimmy skal køre ZIDIDADA videre alene, men at døren altid vil stå åben for Danny, skulle han have lyst til at komme tilbage i bandet.

Med altid storsmilende og karismatiske Jimmy Colding i front, tager ZIDIDADA hul på endnu et spændende år i bandets efterhånden lange og glorværdige karriere. Med det nye album i bagagen bliver 2014 først og fremmest et godt år for alle de fans, som bare venter på at opleve bandet live igen.