Arkiv

Print

JORGE CORDERO
& Son Clasico

Salsa

Fre 07 Mar KL 21:30 EntrÉ 90 kr
Billetter sælges i døren.SON CLASICO
Med Son Clasico kan du glæde dig til at komme med på en musikalsk rejse til den latinamerikanske verden, hvor musik og dans indgår som en naturlig del af dagligdagen.

Den dansk / cubanske trio består af Jorge Cordero på sang, guitar og perkussion, Yannik Hartig på trommer og kor og Mick Cordero på keyboards og kor. Trioen udspringer af det 12 mand store salsaorkester Jorge Cordero & Los Gran Daneses, der med syv albums bag sig har turnéret og været på salsa-hitlisterne i adskillige spansktalende lande.

Son Clasico blev dannet ud fra et ønske om at møde publikum gennem mindre, mere intime musikoplevelser - noget der ikke altid er muligt med et 12 mand stort orkester.

Derfor kan publikum med Son Clasico på scenen altid vælge, om de vil læne sig tilbage og lytte til de iørefaldende melodier, der til tider kan lyde "á la Buena Vista Social Club", eller om de vil lade sig rive med til dans. Det er heller ikke utænkeligt, at orkestret viser nogle simple dansetrin under koncerten eller fortæller om salsamusikkens spændende historie.


Son Clasico består af:
Jorge Cordero, sang, perc & guitar
Yannik Hartig, trm, percussion & Kor
Mick Cordero, piano, Kb & kor
Carlos Perez, trombon og sang
Bror Bødtker-Næss, congas
Yoandri Pelier, Bas