Arkiv

Print

DARK CABARET

Tribaldance Denmark

Lør 29 Mar KL 15:30
KL 15.30 Twilight Zone
KL 19.45 DARK CABARET
EntrÉ 70 KR / 225 kr
FORSALG
Der kan med fordel købes billetter i forsalg ved at skrive til
Dud Muurmand email: dudmuurmand@gmail.com


Dark Cabaret - forsalg 175 kr
En samlet billet til både Twilight Zone + Dark Cabaret = 225 kr (kun forsalg)


Billetpriser:
Twilight Zone: 70 kr i døren
Dark Cabaret: 225 kr i døren


Dark Weekend Copenhagen

Sidste weekend i marts mødes en international flok dansere, musikere og artister i København til "DARK CPH" - en minifestival med fokus på primært dark fusion dance, arrangeret af Tribaldance Denmark

"Dark Fusion" er en betegnelse for dramatiske fusioneret dans, hvor følelser, stemninger og storytelling går op i en højere enhed med bevægelserne. Dark Fusion er primært udsprunget af dansegenren Tribal Style Bellydance /Tribal Fusion, men også andre stilarter kan dark-fusioneres

Weekenden byder på både workshops med den amerikanske danser Ariellah Darker Still, samt show, open stage og basar/cafe.

Lørdag 29. Marts 2014 bliver Krudttønden rammen omkring den showmæssige og sociale del af festivalen hvor alle er velkommen.

Kl. 15.30 åbner dørene til cafeen "Twilight Zone" i Stalden.
Der vil være boder med et stort udvalg af kostume-tilbehør og smykker (kun kontant). Og i løbet af eftermiddagen vil scenen byde på opvisning fra både danske og udenlandske dansere

Kl. 19.45 åbner døren til "DARK CABARET" på teaterscenen (showstart kl.20.00)
Dark Cabaret er et særligt performance-projekt, hvor Tribaldance Denmark har inviteret en gruppe professionelle dansere, artister og musikere til i fælleskab at lave en danse-forestilling skabt på baggrund af 3 temaer "Delusions", "Rituals" og "Obsessions".

Men - det særlige er at alle medvirkende bor i forskellige lande og ikke alle kender hinanden på forhånd, men de bliver udfordret til at udarbejde gruppedanse, duetter og samarbejder på tværs som derefter sættes sammen når de alle mødes i København til Dark CPH.

En stor del af forberedelserne til denne forestilling foregår på facebook, email, skype etc. Og forberedelserne kan følges på denne blog: "http://2014darkcabaret.blogspot.dk"

Det er ikke første gang Tribaldance Denmark står bag et af disse performance projekter og publikum kan roligt forvente noget spændende … og meget alternativt.