Arkiv

Print

Orkestar King Mustafa
Alai

Fre 11 Apr KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.Orkestar King Mustafa
Det Københavnske band, har siden 2007 har opbygget et kæmpe repertoire af kompositioner fra Orientens forunderlige verden af musik, primaert med numre fra den tyrkiske traditionelle og populaermusik.

Gruppens brændende kærlighed til musik og passion for de traditionelle melodier og det autentiske udtryk, leverer et storslaaet indblik i et svundet, saavel som nulevende Istanbul.

Sangene er en hyldest til livet, og handler om at leve som roma hvor regnen falder tungt, om det inderlige ved at elske og miste noget man har kaert. Alt sammen i et virvar af heftige rytmer og storslaaede orientalske melodier.

Berrin: Vokal, righ.
Dogan: Vokal, Kemane, Saz
Simon: Kanun (tyrkisk harpe)
Joachim: Oud(Tyrkisk Lute),
Bekir: Darburka, Bendir, perc


Alai
Alai er en nyopstartet kvintet udsprunget i København. Kvinteten spiller egetkomponeret materiale inspireret af græsk Rembetika, arabiske og tyrkiske musiktraditoner, krydret med danske tekster.

Man vil høre folkelige ben-sitrende melodier, der kan få selv fru Hansen til at svinge træbenet til en zeimbekiko. Tunge og mørke rytmer med ironiske og
beklagende tekster, der beretter om død og kærlighed.

Stemningen er både nede på jorden og flyvende et sted højt oppe. Så tag din Dervish ven under armen og kom ind til en nærværende musikalsk oplevelse.

Mona Mansour: Vokal/Daf
Santi Zabaleta: Violin
Savas Isik: Guitar
Alexander Lassithiotakis: Daf/Darbuka
Christian Sylvest Simonsen: Tanbur/Saz

www.facebook.com