Arkiv

Print

Helle Henning Kvartet
feat. Jay Anderson (US) & Gregory Hutchinson (US)

Jazz / CD-release-koncert

Lør 03 Maj KL 21:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.


To New York musikere i fantastisk samarbejde med to danske musikere

Til foråret bliver der en unik mulighed for at opleve ny jazzmusik i særklasse. Helle Henning har været i New York og indspille en ny CD sammen med trommeslageren Gregory Hutchinson og bassisten Jay Anderson. Den musikalske fornøjelse var for alle så stor at de to amerikanske musikere nu kommer til Danmark for at spille koncerter i forbindelse med CD-udgivelsen.

Igennem flere årtier har Gregory Hutchinson og Jay Anderson været med til at sætte standarden i amerikansk jazzmusik. Deres samarbejder med så forskellige navne som Dianne Reeves, Betty Carter, Tom Waits, John Scofield, Michael Brecker og Toots Thieleman, har placeret dem solidt på det musikalske verdenskort. Denne aften skal vi høre dem i både delikat og powerfuldt samspil med de to fine danske musikere, sangerinden Helle Henning og pianisten Peter Rosendal, som begge har markeret sig stærkt på den danske og internationale musikscene med et hav af koncerter i ryggen.

Jeg er utroligt stolt af den nye CD og vi glæder os meget til live-koncerterne:

"Der var fra første sekund virkelig god kemi og intuitiv forståelse for hvor musikken skulle hen, og den amerikanske forelskelse i det nordiske tonesprog og vores stærke inspiration fra jazzens homeland USA fandt hinanden med det samme" fortæller Helle Henning. Hun har allerede 2 anmelderroste CD'er i eget navn på sit CV.

Repertoiret byder på originale dansksprogede jazznumre.

Se mere på: www.hellehenning.dk