Arkiv

Print

Malene Mortensen
Sidsel Storm
med bands

Copenhagen Jazzfestival 2014

Fre 04 Jul KL 20:00 EntrÉ 130 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Lineup
Malene Mortensen - vocal, Carl Mörner RIngström - guitar, Paul Hinz - bas, Andreas Svendsen - drums

Sidsels Storm (Vokal), Magnus Hjort (klaver), Snorre Kirk (trommer), Jesper Thorn (bas), Tobias Wiklund (trompet)


Malene Mortensen optræder denne aften på Krudttønden med hendes fantastiske musikere: Carl Mörner Ringström på guitar, Paul Hinz på bas og Andreas Svendsen på trommer. Der bliver leveret et blandet repertoire af original kompositioner fra Malens albums samt en lille håndfuld hjemmestrikkede arrangementer af standarder og covernumre, der står Malenes hjerte nær.

Sidsel Storm
Sidsel Storm er kendt for sin nutidige og luftige vokaljazz, som kombinerer det bedste fra jazz og pop. Musikken og teksterne til den seneste plade, 'Nothing In Between', er forfattet af sangerinden selv i tæt samarbejde med sangskriver og producer Peter Otto, og sammen har de skabt et følelsesladet lyrisk univers, der holder stilsikkert fast i det iørefaldende og sjælfulde udtryk. 'Nothing In Between' er, som titlen antyder, en ærlig og sårbar plade om at mærke livets skrøbelighed og momentane øjeblikke af lykke, der lader lytteren komme helt ind under huden på Sidsel Storm, der blev mor til en søn i oktober 2010.
Til trods for sin unge alder er Sidsel Storm allerede en efterspurgt sangerinde på den udenlandske musikscene, hvor anmeldere fremhæver hendes evne til at fængsle sit publikum med hjertevarme, indtagende melodier og en kraftfuld stemme. Siden udgivelsen af debutalbummet `Sidsel Storm ́ i 2008 og efterfølgeren `Swedish Lullaby ́ fra 2010 har der været rift om Sidsel Storm, som blandt andet har prydet forsiden på det japanske jazztidsskrift Jazz Perspective og optrådt for fulde huse i USA, Tyskland, Thailand, Sverige og Frankrig.

Sidsel Storm arbejder med et ambitiøst hold af anerkendte musikalske talenter fra den nordiske jazzscene. Holdet, der blandt andet tæller Magnus Hjorth på klaver, Snorre Kirk på trommer, Jesper Thorn på bas og Tobias Wiklund på trompet og flygelhorn, har spillet live sammen i denne konstellation i både ind- og udland gennem flere år, hvilket i høj grad skinner i gennem, når man hører dem sammen.

Sidsel arbejder p.t. på sit fjerde album, som udkommer til efteråret 2014.
Se mere om Sidsel Storm på www.sidselstorm.dk.