Arkiv

Print

Bajazzerne Julejazz

Østerbro Jazzklub

Fre 26 Dec KL 15:30 EntrÉ 80 KR / MEDL 50 kr
Billetter sælges i døren.


Julejazzen med Bajazzerne har i de sidste mange år trukket årets største fremmøde. Måske er det julestemningen 2. juledag, måske vores sædvanlige julelotteri med de mange gode præmier, måske har vi et behov for motion på dansegulvet - men naturligvis kunne det også bare være orkestret, som denne dag er i harmoni med tid, sted og stemning.

Bajazzerne beskriver sig selv som et 7 mands traditionelt jazzorkester, og regnes blandt landets absolut bedste og mest stabile i sin genre. Bajazzerne er særdeles publikumsvenligt, er i stand til at kombinere lytte-jazz med danse-jazz og er særdeles velegnet til alle arrangementer, hvor publikum ønsker at hygge sig med god svingende jazz, - herunder Østerbro Jazzklubs julearrangement.

Bajazzerne kalder selv deres musik for underholdningsjazz - social musik, som er synonym med Havnens stemningsfyldte duft og atmosfære. Repertoiret varierer fra hot jazz til blues og ballader, men et fælles træk i musikken er den svingende genkendelse og muligheden for en let tilgængelig musikalsk oplevelse.

Besætning:
Jens Kofod, kapelmester, bas og sang
Hugo Charlé, musikarrangør og piano
Niels Mansa, trompet og sang
Per Jensen, klarinet
Anders Andersen, banjo og sang
Flemming Lind, trommer
Hans Svenné, basun
Robert Kofod, lydtekniker