Arkiv

Print

Anne Dorte Michelsen
og Jens Nørremølle

Tor 18 Sep KL 20:00 EntrÉ 80 KR / STUDERENDE 60 kr
Billetter sælges i døren.Anne Dorte Michelsen
møder Nørremølle, Nørremølle, Henriksen og Nørremølle

De to sangskrivere Jens Nørremølle og Anne Dorte Michelsen mødes i Krudttønden torsdag d. 18. september kl. 20 med Nørremølles orkester i ryggen.

Jens og Anne Dorte har arbejdet sammen siden 1989 på 3 af Anne Dortes soloplader, Venter på far og senest Akut Cabaret og skriver begge sange om livets små og store ulykker og lykker.

Bandet består af Jens Nørremølle på sang og keyboard m.m, Thorval Naur Nørremølle på sang, guitar, keys og bas, Morten Henriksen på papkassetrommesæt, kor m.m. samt Carla Naur Nørremølle på sang og perc. Musikerne er bla. kendt fra sammenhænge som: Julias Moon, Papkasseshow m.m.

Anne Dorte Michelsen er en af landets største sangere og sangskrivere og er kendt fra Tøsedrengene, som igen turnerer under dæknavnet Tøserne fra Tøsedrengene. Hun står også bag 12 solo-cd'er samt 4 Venter på far-albums og en cd fra Akut Cabaret.

Jens Nørremølle har udgivet cd'erne: "Forelskede Sommer", "Gråsprængt og Himmelvendt" og senest "En mand i sin næstbedste alder" og er i BT blevet kaldt for en af landets bedste sangskrivere og i øvrigt sammenlignet med Anne Dorte Michelsen.

Vær med denne aften, hvor de udfordrer hinanden og spiller Krudttønden helt op.