Arkiv

Print

Hugo Latino

Vinterjazz

Fre 13 Feb KL 20:00 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Hugo Rasmussen er et jazzikon og Danmarks folkekære kontrabassist. Fredag d. 13. februar 2015, under Vinterjazz Festivalen, vil han vise sin alsidighed, når han med orkestret HUGO LATINO krydrer sit jazzspil med latinamerikanske rytmer!

Hugo Latino er:
Hugo Rasmussen bas
Jeanette Arp vokal
Thor Backhausen klaver og harmonika
Jesper Nørløv trommer og percussion
Emilio Arp kor, vokal og percussion

HUGO LATINO spiller Latin og jazz. Vi spiller evergreens, ballader og folkemusik med rødder i Latinamerika (vi plejer at kalde det bonderøvsmusik med gang i!). Koncerten vil byde på numre folk kan synge med på og rytmer det kan være svært at sidde stille til. Det er folkeligt og fornøjeligt - og dejligt at høre Hugo folde sig ud som latino.. også!

Hvis ikke musikken sprudler, kan det være lige meget!

"Hugo og Jeanette - det er en lykkelig sammensætning. De to klæder hinanden. Hugo lægger, som altid, en solid bund med sin bas, og Jeanette Arp tager med sin dejlige stemme lytteren på en tur i det musikalske landskab: gamle evergreens, latinamerikanske ballader og skønne rytmer. Det er øregodt. En dejlig kombination af et par garvede jazzmusikere kombineret med et par yngre med musikalske rødder i det latinamerikanske. Skøn vekslen mellem harmonikaen i 'bonderøvsmusikken' fra latinamerika og klaveret i de dejlige ballader. Jeg har aldrig oplevet, så mange henvendelser i dagene efter koncerten - og med lutter positiv feedback!"
Peter Plant, efter koncert på Røjlegaarden.