Diagnose

Tir 19 Feb - Lør 23 Feb kl 20:00 EntrÉ 60 KR / Unge u. 30 og institutioner 50 kr
Billetbestillingen
www.porcelaensdukken.dk
Telefonnummer 23 46 42 24


Stykket:
Diagnose er en selvskrevet moderne samfundskomedie, der retter sig mod et ungt publikum.
Det beskriver et samfund, hvor eksperternes ord er lov:
En mand får stillet diagnosen sindssyge. Han forstår det ikke selv, da han umiddelbart føler sig helt normal. Vi ser hvordan han forgæves tager kampen op mod et samfund, der stoler blindt på eksperternes ord, og hvordan han langsomt selv kommer i tvivl om, hvorvidt han faktisk er syg.

Gruppen:
Porcelænsdukken er en uafhængig teatergruppe, der blev grundlagt i starten af 2007. Gruppen består af aspirerende skuespillere Simon Brønnum, Mads Fahnøe og Jonas Schnor.
Imens vi udfordrer og udvikler vores kreative evner i fællesskab, forsøger vi at skabe meningsfuldt og underholdende moderne teater, og efterstræber at producere to forestillinger om året. Målet er, at opbygge et solidt repertoire af forestillinger, som vi, uden den store forberedelse, kan genopsætte.
Vi arbejder primært med vores egne idéer, skriver manuskripter og sætter vores stykker op på tilgængelige scener i København. Lejlighedsvis tager vi udfordringen op og opsætter etablerede teaterstykker.
Vi er ambitiøse, nytænkende og fulde af ungdommelig energi.
Så hvorfor Porcelænsdukken?
Fordi Porcelænsdukken ikke er bange for at udfordre sit publikum. Fordi Porcelænsdukkens stykker leveres i et tempo, der appellerer til et moderne publikum, vant til MTV og fast food. Fordi vi har noget at sige. På grund af energien.
Don't miss out!

Læs mere på www.porcelaensdukken.dk
og www.myspace.com/porcelaensdukken