SIR JAMES + MOFOSTEEL

ROCK

Tor 13 Dec KL 21:00 EntrÉ 50 kr Julekoncert
Billetter sælges i døren.


Sir James er et københavnsk indierock band der består af fire medlemmer, og har eksisteret i snart halvandet år. Bandet har lavet EP'en coffee and biscuits / side B, som indeholder syv numre, og den fik nogle pæne ord med på vejen af GAFFA.

Sir James leverer intense sange med en god melodi og hvor alle kompositioner er skåret ind til benet. Vokalen leder tankerne hen på den klassiske rock, som supplerer melodiernes indiestemning og tilbyder publikum noget nyt indenfor rockmusikken.

Læs mere på www.myspace.com/sirjamesrock og www.sirjames.mymusic.dk


Mofosteel
Ex. Fielfraz bassist Nils Brakchi´s solo projekt Mofosteel tog sin begyndelse i foråret 2005 og har nu resulteret i en færdig master af det kommende debut album.

Musikken bærer præg af Brakchi´s smag for sort musik gennem tiderne - fra Motown til hip hop, men er på tekst og melodisiden mere "hvidt" og til tider inspireret af både amerikansk country og britisk new wave fra 80érne .

Forvirret? Det hele burde give mening ved et gennemlyt af musikken.


Nils Brakchi har samlet et stærkt live-hold bestående af Mads Haaber, Rasmus Morgen, Thomas Risell (Loveshop) og Jacob Falk ( Mushi )

Mere info på www.myspace.com/mofosteel