Arkiv

Print

I Venteværelset

Teater Adulescentias

Fre 15 Maj - Søn 17 Maj
FRE KL 20.00
LØR KL 19.00
SØN KL 15.00
EntrÉ 60 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dk


Den 15. maj er der premiere på Teater Adulescentias nye forestilling "I Venteværelset".

Teater Adulescentia inviterer alle med til at opleve en helt ny tankevækkende forestilling om ungdommen, kærlighed, frustration, barndommen og om at blive voksen fra den ene dag til den anden.

Handling:
Forestillingen "I Venteværelset" handler om livsændringerne for to unge søskende, Ida og Emilie. De har mistet deres forældre og nu står de alene tilbage i venteværelset. Forestillingen skildrer hvordan en hændelse pludselig kan gøre et ungt menneske voksen. Det illustrer hvordan man nogle gange skal lade fortiden ligge. Det sætter også fokus på hvor vigtigt det kan være at stå sammen i et søskendepar og huske at tale tingene igennem i stedet for at gemme sig væk med problemerne alene.

Om Teater Adulescentia:

Teatergruppen blev dannet i 2015 og har i år premiere på sit første stykke "I Venteværelset". Teatergruppen blev stiftet af den 17-årige teaterlederen Sebastian Just fra Kgs. Lyngby, der også har instrueret stykket. Forestillingen er skrevet og produceret af unge mellem 17-21 år som alle har en stor passion for teater.