Arkiv

Print

Tufs communion

Pladereception

Tir 06 Okt KL 19:00 Fri entrÉ
Tufs communion pladereception

Tufs communion er et nyt spændende instrumental band / projekt, som spiller den svedige fusion, funk og rock med afstikkere til andre genrer. Når Tufs communion optræder live, lægges der vægt på improvisation, spontanitet, entusiasme, nærmest telepatisk sammenspil ekstraordinære solistiske præstationer, samt en fantastisk indlevelsesevne som formår at få musikken til at smelte sammen til en større helhed. Tufs communions numre er derfor bygget op som en blanding af stramme og meget løse sektioner, ligesom de ændre udtryk fra aften til aften.

Tufs communion er samlet af og omkring guitarist og komponist Mikkel "Tuf" Toft, og byder derudover på Danmarks bedste fusions trommeslager Niclas Campagnol kendt og elsket i det ganske land Niclas har spillet med alt hvad der kan krybe og gå på den danske musik scene både lndenfor jazz, pop, rock og fusion, samt en masse internationale stjerner, og det Svenske super talent Ale William Sjøstrøm morgen dagens mand på bas.

Tufs communion udgav I efteråret 2012 Cd'en Conceived under the influence, med b.la legendariske Knut Henriksen,på bas samt fabelagtige Niclas Campagnol. Vi er nu færdige med at indspille vores nye album som har fået titlen "Perfectly straight et album hvor hele bandet har været med fra start i modsætning til Concieved under the influence som reelt var et solo projekt, dette har resulteret i et langt mere organisk og jammet udtryk.