Sidste breve fra Stalingrad

TeaterMod

Man 25 Feb - Man 03 Mar kl 20:00 EntrÉ 90 kr
Billetter kan købes på www.billetnet.dkDet oprindelige stykke af Gerz Feigenberg fortæller, med afsæt i en række autentiske breve fra soldater, en historie om Stalingrad i 1943. Brevene, der blev skrevet af fem tyske soldater, nåede aldrig frem. Her tager Feigenberg over; gennem teatret åbner han brevene og fortæller historien om soldaterne, der leder efter en deserteret officer og hans underordnede. De finder dem på et sønderbombet hotel - og de finder den overraskende forklaring på, hvorfor de stak af. Stykket kredser omkring mennesket i urimelige vilkår. Soldaterne vakler; er de helte eller ofre? - og spiller det nogen rolle, når døden er nær?

TeaterMods forestilling nyfortolker Feigenbergs stykke og bringer brevene ud til et aktuelt publikum. Gennem historien om 2. Verdenskrig fortælles en samlet historie om krig. Om de krige, der bliver skrevet breve fra i dag. Hver dag. Om det, krigen altid koster. Om konsekvenserne af at strække menneskets sind til ydergrænser og længere endnu.

TeaterMod består af seks skuespillere, to instruktører og en producer, der har fokus på ekspertise, fortællelyst og mod. TeaterMod er en alternativt uddannet gruppe, der er startet for at give den etablerede branche et reelt og velkomponeret modspil.

Læs mere på www.teatermod.dk