Arkiv

Print

Los CuBraz

son og salsa

Fre 08 Apr KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.Los CuBraz spiller son og salsa fra Cuba.
Los CuBraz borger for en altid levende og energisk musikalsk oplevelse, hvor Henris energifyldte sang, Marias levende saxofon, Jacobs virtuose håndtering af den cubanske tres, Tonnys altid groovy percussion og Niels' solide bund giver orkesteret en overbevisende autentisk klang.

Los CuBraz består af:

Henri Benítez (vokal)
Maria Carelse (tenorsax)
Jacob Rahbek (tres)
Tonny Pedersen (percussion)
Niels Prins (kontrabas)

Henri Bernitez
er fra Cuba hvor han er uddannet fra konservatoriet iHavanna. Han har sunget med nogle af Cubas førende orkestre blandt andet Azucar Negra og Pupy y los que son son. Han er nu bosiddende i Danmark. Ud over Los CuBraz spiller han med Grupo Danson og Tony Moreaux & Friends

Maria Carelse
er et velbeskrevet blad i dansk verdensmusik - både på scenen og i korridorerne. Maria har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre, heriblandt Los Rumberos & Vida. Nu spiller hun i Salsa Loca, og i samba-funk-bandet Agora Brazil. Maria er tillige formand for World Music Denmark og har i adskillige år været en uundværlig brik i afviklingen af Copenhagen Jazz Festival.

Jacob Rahbek
er bandets 'grand old man' og er en af landets mest respekterede tres-spillere. Han spiller i Salsa Loca og har desuden spillet i Los Elementos, Bongo Businez, Choro Vivo og Samba Agogo med Aninha Pompeia og Michael Aabye.

Niels Prins
har spillet i en lang række jazz, rock og verdensmusikorkestre i det sydfynske bl.a. Salsa Sabor. Niels er uddannet kontrabassist har i årenes løb spillet i div. symfoniorkestre og til teaterforestillinger og revyer. I de seneste år har det musikalske fokus ligget på den cubanske son & salsa.

Tony Moreaux
fra Cuba, og er vokset op i en familie af sangere og musikere. Han er uddannnet fra konservatoriet i Havanna. Han fik sin professionelle debut i salsagruppen Carlos Manuel y su Clan, som hittede stort sidst i 90'erne. Tony spillede med i bl.a. Grupo Danson, Gilito y su Clave & Cordero y los Gran Daneses inden han i 2004 startede på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Senere blev han optaget i Afro-Cuban All Stars (tidligere Buena Vista Social Club), som han har turneret med over hele verden og fortsat er en fast del af.

http://www.loscubraz.dk/