Arkiv

Print

kafkas dick

Copenhagen Theatre Circle

Ons 13 Apr - Lør 23 Apr
MAN - FRE KL 20.00
LØR - SØN KL 17.00
EntrÉ 140 kr KAFKAS DICK SPILLER IKKE 18. APRIL
BILLETTER
Billetpris kr. 140. Der ydes rabat til grupper af 10 eller flere personer.

Billetter kan købes på: www.ctcircle.dk/buy-tickets/


Copenhagen Theatre Circle (CTC) præsenterer på engelsk

Kafka's Dick
En hylende morsom komedie af Alan Bennett
Instrueret af Frank Theakston

Kafka: Pejman Khorsand-Jamal
Max Brod: Andrew Whalley
Sydney: Lee Elms
Linda: Johanne Wang-Holm
Mother: Stephanie Carlsen
Hermann K: Frank Theakston

Kom og oplev denne vildt morsomme satire, som sætter fokus på vores tilbøjelighed til at interessere os mere for detaljerne i kunstnernes privatliv end i deres arbejde. I dette tilfælde er kunstneren Franz Kafka, der som bekendt efterlod sig ønsket om, at alle hans værker skulle brændes -et ønske, som hans ven Max Brod heldigvis valgte at ignorere.

Det meste af handlingen foregår iet middelstandshus i et engelsk forstadskvarter og samler sig omkring Kafka, fanatiske Sydney og hans kone Linda, som på mirakuløs vis får besøg af selveste Kafka, efterfulgt af hans bedste ven Brod … begge for længst døde. Som en yderligere tilsætning til komikken optræder Kafkas far, og han ligger inde med en meget personlig hemmelighed i relation til sønnen -en hemmelighed som Kafka frygter, han vil afsløre.

Bliver Kafkas "lille" hemmelighed afsløret? Og hvordan vil han reagere, når han finder ud af, at Brod ikke -som ønsket -brændte alle hans værker, hvilket sikrede hans navn som en af det 20. århundredes største forfattere?

Da Alan Bennett også har skrevet klassikere som The Madness of George IIIog filmversionen, monolog-serien Talking Heads og teaterstykket The History Boysmed efterfølgende filmatisering, kan du glæde dig til en oplevelse pænt over gennemsnittet.

COPENHAGEN THEATRE CIRCLE
Denne engelsksprogede gruppe af teater-entusiaster har leveret højkvalitets drama på engelsk til det Københavnske publikumsiden 1968. Hvert år opfører man treforestillinger for offentligheden, og derudover er CTC også vært for play readings, improvisations-workshops og alle mulige andre teater-og skuespil-relaterede arrangementer i løbet af sæsonen.

Det er også et godt sted for nybegyndere at møde ligesindede sjæle, som elsker at deltage aktivt i teater-produktioner (www.ctcircle.dk).