Arkiv

Print

Nancy Harms sings Duke Ellington

Copenhagen Jazzfestival 2016

Lør 02 Jul KL 20:00 EntrÉ 130 kr
Billetter sælges gennem Billetnet.dk


Nancy Harms er en af de nye stjerner på den internationale jazzhimmel. Hendes 3 plader og optrædener rundt omkring i USA og Europa er blevet anmelderrost i bl.a New York Times, Wall Street Journal og Downbeat Magazine. Hun har spillet bl.a på Birdland, Kitano, Dizzy's Club, Rockwood Music Hall og The Standard Copenhagen. I Januar 2016 udgiver Nancy hendes 4. Plade "Ellington at Night" med spændene nye arrangementer af både kendt og mindre kendt musik skrevet af Ellington.

Rosendal.Earle.Templeton er en af de meste populære jazzgrupper i Danmark i det sidste årti. Deres plade, "Tide" vandt Danish Music Awards "Årets Jazz Udgivelse" pris.
Peter Rosendal er en af Danmarks mest prominente jazzkomponister og pianister fra det sidste årti med mange forskellige pladeudgivelser i eget navn.

Graig Earle er en meget respekteret bassist i moderne jazzmusik. Han spiller tit med Niels Lan Doky, Thomas Clausen, Jonas Johansen, Magnus Thuelund, Marius Neset og mange andre.

Janus Templeton er Danmarks travleste jazztrommeslager og har igennem årene været fast musiker med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Jørgen Emborg, osv.


Lineup

Nancy Harms Vokal
Peter Rosendal Klaver
Graig Earle Kontrabas
Janus Templeton Trommer

Læs mere på: www.nancyharms.com