Arkiv

Print

THE PSYCHEDELIC POWDER KEG

JJ PROJECT (JANIS JOPLIN) + MORRISON (THE DOORS)

Lør 28 Maj KL 21:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.


THE PSYCHEDELIC POWDER KEG
"Slip din indre hippie løs" - genoplev Janis Joplin og Jim Morrison på scenen, når de to Jam bands JJProject og Morrison fyrer en 70'er fest af i den psykedeliske Krudttønde. Lysshow og smukke mennesker. Kom og oplev magien fra dengang alt var i farver!

JJProject, Copenhagen - et hold rutinerede danske musikere dannede i '15 et rockband for at præsentere, hylde og fortolke den store amerikanske sanger Janis Joplins værker og bidrag til musikhistorien på en ægte måde, inden det var for sent. Gitte, et naturtalent, har stemmen og gør Janis 'The Pearl' nærværende. JJP er endvidere: Jens, guitar og Peter, trommer begge tidl. Sweet Tribute, Ebbe, bas tidl. Made in Denmark samt Stefan tidl. Lost Kids & Blue Sun. Alle absolut kompetente musikere.


Morrison er DK's første jam band, der prøver kræfter med The Doors dybe, udfordrende og vilde musik. Med sanger og guitarist Christian Olesen i front, får du muligheden for at opleve The Lizard King's magiske poesi, indhyllet i The Doors powerfulde og sexede musik. Tag med på en syret rejse - der som regel ender på dansegulvet!
Christian Olesen: Vokal & Guitar
Georg Davidsen: Midi & Lead Guitar
Thomas Rene Clausen: Back.Vokal & Bas
Lars Svane: Trommer