miA + Soulberries

Folk-pop / Soul

Fre 29 Feb KL 21:00 EntrÉ 40 kr
Billetter sælges i døren.


NY MUSIK - hold øje med: miA


Mia Glendøs er som komponist og tekstforfatter omdrejningspunktet i miA, men
bliver bakket fantastisk op af et engageret og veloplagt orkester. Foto Mette KP.

Ord-legende danske tekster

miA får foden til at vippe, blødgører hjertet og fornøjer forstanden.

Tag en forundring over livet, tilsæt tre gram eventyrlyst, en skefuld poesi og et skvæt romantik og ryst det hele sammen med en god portion humor og realisme.
Resultatet er sammensat og intenst, luftigt og let, kraftfuldt og råt, sødmefuldt og melankolsk, alt sam-men i en melodiøs tankespillende helhed, hvori Mia Glendøs' ord-lejende danske tekster, iørefaldende melodier og hudløst ærlige vokal er omdrejningspunktet.

Det dansksyngende up-commin' orkester miA, har allerede for-tryllet sit publikun ved koncerter med fulde huse, på de køben-havnske spillesteder.

Med et solidt grundfæste i den akustisk inspirerede Singer-Song-writer traditionen leger musikken ligesom teksterne med flere genre-fusioner af både tango, rock, jazz, soul og swingende blues. Det op-lagte orkester består af; trommer: Anders Toft Larsen, bas: Christian Elmer, klaver: Mads Heide Petersen og kor: Line Fangholm og Elisabeth Sørensen.
Se flere oplysninger om bandet miA og lyt til musikeksempler på:
www.myspace.com/miamusik


Soulberries er et 10 personers soul/funk band med en super stram og funky rytmegruppe, en svedigt swingende blæsersektion og tre smækre sangsild i front.

Bandet har spillet til adskillige privatfester, firmafester, gymnasiefester og på diverse spillesteder i både ind- og udland.

Repertoiret spænder fra gamle klassikere af Stevie Wonder, Jackson Five og Tower of Power over numre af kunstnere som Blast, Prince og George Michael til de nyeste hits af for eksempel Brand New Heavies og En Vogue.

Soulberries' spillestil er kendetegnet ved en stor kærlighed til musikken og en nysgerrighed, der ofte giver sig udslag i anderledes fortolkninger af kendte klassikere.

Se hjemmeside: www.soulberries.dk/om_soulberries.html