Arkiv

Print

The Reptones

AFLYST - AFLYST - AFLYST

Lør 14 Maj KL 21:00 EntrÉ 60 kr
THE REPTONES: DEAD LETTER BLUES
Med et udtryk, der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie til tonstung retrorock og melodiske ballader, er københavnske The Reptones blandt de førende danske eksponenter for den bølge af alt. country, new-folk og håndspillet americana, der har vundet stort indpas i de senere år. Efter to anmelderroste albumudgivelser har The Reptones netop sendt det tredje udspil (11/03-16) - Dead Letter Blues - i tæt samarbejde med den anerkendte amerikanske producer Paul Kimble fra kultbandet Grant Lee Buffalo.

Begejstret modtagelse og masser af airplay
Gaffa og Jyllands-Posten har begejstret anmeldt 'Dead Letter Blues': "Blomster i betonhaven", "Stærkt dansk rockband udvider paletten", "Lækker 70'er melankoli", "høj emotionel energi", "fuldfed countryrock" og "gennemført produktion" lyder anmelderroserne, der ledsager den nye udgivelse fra det københavnske band.

De første singler fra albummet har også fået en flot modtagelse i radioen. Singlerne 'Candy Coated Lines' og 'This Small Town' bliver spillet flittigt på både DR P4 og DR P5. I uge 12 og 13 var singlen 'Candy Coated Lines' det mest spillede nummer på DR P5.

Om The Reptones & Dead Letter Blues

I forgrunden for The Reptones står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin, hvis sangskrivning tager udgangspunkt i et virvar af 'klassiske' genrer, der holdes sikkert sammen i korte og melodiske kompositioner.

På det seneste album - 'The Last Call' fra 2014 - hengav The Reptones sig fuldt ud til en hyldest af halvfjerdsernes fuldfede rockudtryk og udgivelsen blev særdeles vel modtaget, også på radiofladen hvor singlen 'See You When I Get There' både blev spillet på P4, P5 og P6 BEAT. Albummet var i udgivelsesugen udvalgt blandt ugens bedste albums i Musikmagasinet Gaffa.

Efter to anmelderroste albumudgivelser har The Reptones færdiggjort det tredje udspil - Dead Letter Blues - i tæt samarbejde med den anerkendte amerikanske producer Paul Kimble fra kultbandet Grant Lee Buffalo. Kimbles nærvær mærkes overalt på indspilningerne - både som musiker og producer. Hans varemærke falsetto-harmonier smyger sig lækkert rundt om lead-vokalerne, hans karakteristiske slide-basspil dukker op flere steder, og som producer har Kimble fremelsket et stemningsmættet og ambient udtryk, der emmer af mystik.


Læse mere om The Reptones her: www.facebook.com/thereptones


Sidsel Læbo Wulff
Stortalentet Sidsel Læbo Wulff studerer på Sankt Annæ gymnasium, hvor hun også har gået på sangskolen i syv år. Trods sin unge alder har hun allerede skrevet talrige sange om emner, der spænder helt fra vinter i København til opfattelsen af frihed. Teksterne tager udgangspunkt i hendes hverdag og de mennesker hun omgiver sig med. Sidsel optræder solo med simpelt guitarspil som akkompagnement. Musikken er altid vekslende i sin form og harmonik, hvilket inviterer lytteren til at give sig hen i klangbilleder og rytmer. Med sin fantastiske stemme og originale udtryk er unge Sidsel en stjerne i svøb.