Arkiv

Print

Emil Lundbak

EP Release - Relentless

Fre 30 Sep KL 20:00 EntrÉ 20 kr
Billetter sælges i døren.


Kom til Release af min debut-EP "Relentless", og scor dig en gratis fadøl og en 12" Vinyl!

Det bliver en vidunderlig aften, hvor EP'en spilles live, med Emil Lundbaks hidtil største set-up, med hele 9 mennesker i orkestret! Der vil også blive spillet et par gamle numre og en lille smule helt nyt.

Der vil være en overflod af vinylskiver, øl, inderligheder, opstemtheder og skønheder.

Du kan opleve et lille sneak peak fra pladen her:
https://www.youtube.com/watch?v=L6lmOz1BpsA

Aftenens musikflok er:

Emil Lundbak - Sang/Guitar
Fredrik Gottlieb - Guitar
Lauge Dalsgaard - Trommer
Lasse Vistisen - Bas
Magnus Kjøller Lou - Keys
Josefine Skovsang - Kor
Sofie Vind Andersen - Kor
Malaika Naliene Lange - Kor
Liv Fangel-Hansen - Kor

Emil Lundbak:
https://www.facebook.com/emillundbaksolo/?fref=ts

Kort sagt kan musikken beskrives som: Et udtryk for at at være blue efter årtusindskiftet, men med 40 år gamle vinylskiver i årene.

Det er tydeligt at høre at Emil har blues-rødder, men i selskab med sit orkester, løftes musikken til en mere moderne, blå og melankolsk oplevelse, men stadig med en groovy og catchy struktur.

Emil har allerede været vidt omkring i det musikalske landskab - senest som hjernen og guitaristen bag sidste års kæmpesucces "Hyldest til Grace", som blandt andet spillede på et udsolgt Vega. Tidligere som guitarist og forsanger i power-trioen "Orange Concrete", og for tiden også co-writer og guitarist i Blues/Soul bandet Bleak Smoke.

"Relentless"
EP'en blev i april indspillet på gammeldags manér; på en gård i Odsherred.
Den chamerende lyd af knirkende trægulve, brægende får, elektrisk hegn og forårssol, er blevet krydret med den rene og sprøde lyd fra Morten Østerkjerhuus' studie på Njalsgade.

Alle indvolverede, har gjort deres aller yderste for at alting er blevet helt perfekt, og der er blevet arbejdet med en overvældende koncentration, passion og glæde.

Resultatet er en autentisk-lydende håndfuld sange, som både nyder godt af dén bundsolide rock, der kan bankes ud af gulvbrædderne i Grevinge, og af den moderne blå københavnerluft, som vi indånder i dette øjeblik.