Arkiv

Print

Santanas Venner
+ Dire Straits Project

Rock og latinamerikansk salsa / Country-inspireret rock`n`roll

Fre 04 Nov KL 20:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.Santanas Venner
Santanas Venner spiller med original besætning Santanas energifyldte musik; her er en fælles passion for Carlos Santanas musikalske og spirituelle univers.
Santanas Venner har eksisteret i 10 år og har i de seneste år spillet ca. 50 koncerter, et hold meget sammenspillede og erfarne musikere.

Fra ægte flower power i 1969 på Woodstock Festivalen og frem til nye hits fra fx det 9-dobbelt vindende Grammy-album Supernatural. Skattekisten er stor, både til fest og koncert. Der spilles Woodstocks vilde "Soul Sacrifice" og "Evil Ways", via klassikerne "Black Magic Woman" og "Oye Como Va" til de nyere "Smooth" og "Maria Maria" og helt frem til dagens radiohits.

Santanas Venner betyder fest! Rock og latinamerikanske salsa, samba og mambo rytmer blandet med hip hop og pop, så man bare må bevæge sig. Med "Yaleo" og "Adouma" er der gang i festen, også med glade hits som "Corazon Espinado" og "Open Invitation", eller man kan svømme hen til instrumentale ballader som "Samba Pa Ti" og "Europa".

Kom på Krudttønden og få en fed aften!

Santanas Venner:
- Brian Eberhardt (Guitars)
- Bob Shivers (Vocals)
- Christian Engel (Bass)
- Morten Agergaard (Congas)
- Otto Fiala (Timbales)
- Rasmus Kemp (Keyboards)
- Sten Mesterton (Drums)

Santanas Venner kan høres/ses på:
- santanasvenner.dk
- facebook.com/SantanasVennerOfficial
- Masser af Youtube live-videoer


Dire Straits Project
Selv om Dire Straits ophørte i 1995 lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du chancen for guitar på højeste plan. Vi er fire musikere i Dire Straits Project der i løbet af de sidste tre år har dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste.

Nu er vi kommet op til overfladen med vores egne fortolkninger af deres materiale. Publikum kan forvente svingende versioner af blandt andet "Sultans Of Swing", "Once Upon A Time In The West", "Single-Handed Sailor" og rigtig mange andre af Dire Straits tidlige kæmpe hits og lidt af nyere dato bl.a. Brothers In Arms og Money For Nothing Vi har til dato ca. 50 koncerter på CV'et som spænder lige fra intimt arrangement i Nyhavn til stor koncert i Operaen på Christiania og Islands Brygges 110 års fødselsdag.

Dire Straits var en britisk rockgruppe der eksisterede i årene 1977-1995. Gruppen blev dannet af Mark Knopfler (guitar og sang) John Illsley (bas) David Knopfler (rytme-guitar) og Pick Withers (trommer) Selv om de var i en tidsalder, hvor punkrock var på sit højeste, spillede de Country-inspireret rock`n`roll. Dire Straits blev meget populære og succesrige. Selv om de var totalt modsatte af hvad der populært på det tidspunkt.