Arkiv

Print

Light Of Day - Støttekoncert til fordel for Parkinsonforskning

JOE DURSO + Light Of Day Band, MIKE TRAMP, FREDDY AND THE PHANTOMS

Lør 10 Dec KL 20:00 EntrÉ 250 kr
Billetter sælges gennem Billetto.dkLight Of Day - Støttekoncert til fordel for Parkinsonforskning

Den 10. december afholdes der en unik akustisk koncertaften på Krudttønden på Østerbro, hvor man kan høre flere internationalt kendte rocknavne i intime rammer !

JOE D'URSO + Light Of Day Band
Joe D' Urso er en amerikansk sangskriver og musiker fra Jersey Shore i New York, som har været aktiv siden starten af 1990erne og spillet shows med bl.a. Bruce Springsteen, The Allman Brothers Band, Wilco og Warren Zevon. Joe spiller et denne aften et udpluk af hans store sangkatalog sammen med Light of Day Band, som tæller en række prominente amerikanske musikere fra miljøet omkring Bruce Springsteen. Disse vil løbende blive offentliggjort.

MIKE TRAMP
Mike Tramp er en af dansks rocks største nulevende legender, der med sin karriere i USA som sanger i White Lion og Freak of Nature - og som soloartist for længst har slået sit navn fast. Han er aktuel med soloalbummet "Nomad" og vil på denne aften spille levende akustiske fortolkninger af egne numre.

FREDDY AND THE PHANTOMS
Freddy and the Phantoms er et anmelderrost dansk bluesrock band som har turneret over hele Danmark og Tyskland og supportet rocklegender som The Eagles, Rick Springfield og Twisted Sister. I 2014 turnerede gruppen som husband for Frank Hvam, som også er protektor for Team Fox Brainstormers - den danske afdeling for Parkinson Fundraising.

Overskuddet fra Light Of Day går ubeskåret til Michael J. Fox Foundation, der kæmper for at finde en kur mod Parkinsons. Light Of Daykonceptet er oprindeligt søsat af Bruce Springsteen og koncerterne afholdes nu over hele verden. Musikere som har spillet til LOD tæller bl.a. Bruce Springsteen, Michael J. Fox, John Rzeznik (Goo Goo Dolls), Ed Kowalczyk , Darlene Love, Southside Johnny, Jakob Dylan og Lucinda Williams.

Se mere på: www.lightofday.org

KONFERENCIER: TBA

Light Of Day Koncerten d. 10 december er arrangeret af Team Fox Brainstormers, Krudttønden og Deluxe Music.