Arkiv

Print

Marie Carmen Koppel
Michael Stephenson (us)
ELEKTROJAZZ

Copenhagen Jazzfestival 2017

Lør 15 Jul KL 20:00 EntrÉ 140 kr
Billetter sælges gennem ticketmaster.dk


ELEKTROJAZZ

Elektrojazz, Danmarks måske mest groovy orkester, har været i New York. Her har bandet indspillet en hyldest til byen i samarbejde med artister fra NYC. En af dem, Michael Stephenson, kommer nu til Danmark for at spille med bandet.

Elektrojazz ledes af basunisten Anders Larson. Bandets organiske sound har rødder i 70erne´s soul og jazz, med rhodes, el bas og knastørre trommer.

Singer/songwriter/saxofonist Michael Stephenson er oprindelig fra Philadelphia, men bor nu i Brooklyn, New York. Efter sin uddannelse på New School i New York. Han er en soul og r&b sanger med en sjælden nærhed i stemmen. Udover at optræde mange af ugens dage på klubber på Manhattan og Brooklyn, turnerer han i både USA og Europa med forskellige artister.

Siden nok ikke er nok, har bandet også inviteret indehaveren af Danmarks nok største soul stemme, Marie Carmen Koppel med på scenen. Hun

Musikken bliver en intens blandning af groove jazz, soul, r&b og latin. Glæd dig til mødet mellem Elektrojazz, Michael Stephenson og Marie Carmen Koppel, en eksklusiv kombination som kun kan opleves på Krudttønden på Østerbro!


Line up:
Marie Carmen Koppel - vokal
Michael Stephenson - vokal
Anders Larson - trombone
Anders Rose - rhodes
Mikkel Riber - el bas
Morten Lund - trommer

http://www.elektrojazz.com/
https://www.facebook.com/elektrojazz
https://youtu.be/sPxxnV63w1Q