Arkiv

Print

NANCY HARMS (US)
FEAT. ROSENDAL. EARLE. TEMPLETON

Copenhagen Jazzfestival 2017

Ons 12 Jul KL 20:00 EntrÉ 140 kr
Billetter sælges gennem ticketmaster.dk


NANCY HARMS (US) FEAT. ROSENDAL.EARLE.TEMPLETON
Nancy Harms er født og opvokset i Minnesota, men har siden sin opvækst forfulgt sine musikalske drømme og er i dag bosat i New York.

I 2009 udgav sangerinden albummet "In The Indigo" og i 2012 udsendte hun "Dreams In Apartments", der fik de amerikanske anmeldere til at overgive sig til den mystiske sangerinde fra Minnesota.

Nancys nye album »ELLINGTON AT NIGHT« er blevet særdeles godt modtaget i US, Frankrig og i Skandinavien. Albummet indeholder en udvalgt buket af Duke Ellingtons smukkeste sange og efter flere gennemlytninger af albummet, er man henført af de overbevisende fortolkninger af Duke Ellingtons udødelige sange. For Nancy Harms forløser Ellingtons finurlige og romantiske sange på sublim vis. Og det er dette på én gang fløjlsbårne, smukt melankolske og dynamiske univers, som er blevet Nancy Harms' musikalske styrke og internationale trademark.

En kombination af benhårdt fodarbejde og et lysende talent har ført Nancy til optrædener på New Yorks største scener, til Los Angeles, til Paris, Oslo, Italien, Aarhus og fra tid til anden til København. Med andre ord: Nancy er i gang med sit helt store internationale gennembrud. Hendes stemme spænder vidt og balancerer mellem det introverte og skrøbelige til det udadvendte og teatralske.

Til denne udgave af Copenhagen Jazz Festival kan du opleve Nancy Harms (US) med det grammyvindende orkester ROSENDAL.EARLE.TEMPLETON. I fællesskab har orkesteret og sangerinden skræddersyet et unikt repertoire, specifikt til Krudttøndens location på Østerbro.

Så du kan roligt glæde dig til en aften i selskab med fire rutinerede musikere, der vil forkæle dine ører med international kvalitetsjazz baseret på sange primært fra Nancy Harms' nye studiealbum »ELLINGTON AT NIGHT«.