Arkiv

Print

Dire Straits Project og The Black Rose (Thin Lizzie Tribute)

Rock

Lør 04 Nov KL 21:00 EntrÉ 100 kr
Billetter sælges i døren.


Dire Straits Project
Selv om Dire Straits ophørte i 1995 lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du chancen for guitar på højeste plan.

Vi er fire musikere i Dire Straits Project der i løbet af de sidste fire år har dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste. Nu er vi kommet op til overfladen med vores egne fortolkninger af deres materiale. Publikum kan forvente svingende versioner af blandt andet "Sultans Of Swing", "Once Upon A Time In The West", og rigtig mange andre af Dire Straits tidlige kæmpehits, og lidt af nyere dato bl.a. Brothers In Arms og Money For Nothing.

Dire Straits Project har til dato ca. 50 koncerter på CV'et som spænder lige fra intimt arrangement i Nyhavn til stor koncert i Operaen på Christiania, Krudttønden og Islands Brygges 110 års fødselsdag.


The Black Rose - Thin Lizzy tribute
The Black Rose er en flok erfarne herrer, der har spillet alle tænkelige steder stort som småt med deres dynamiske og respektfulde versioner af Thin Lizzy's store katalog.

The Black Rose har i en lang årrække spillet koncerter i ind- og udland.
Højdepunkterne har blandt mange været at spille sammen med tidligere Thin Lizzy guitarist Brian Robertson. Samt at TBR har været hovednavn ved den årlige mindekoncert for afdøde Thin Lizzy bassist/sanger Philip Lynott i dennes hjemstavn Dublin i Irland med den oprindelige Thin Lizzy guitarrist Eric Bell som opvarmning!!

Hvad enten du er gammel Thin Lizzy fan eller på ubegribelig vis aldrig har hørt om bandet, bør du opleve The Black Rose!!

The Black Rose er:

Michel Tyedmers - Vokal
Thomas Dilling Petersen - Guitar
Christian Bertram - Bass
Christian Braun - Trommer