Arkiv

Print

lennyLIKE

Album Release

Lør 02 Sep KL 21:00 EntrÉ 50 kr
Billetter sælges i døren.


STREET STORIES
Skrevet, indspillet og med produceret af lennyLIKE.
Produceret, mix og mastermixet af Morten Østerkjerhuus hos Homegrown productions.
Genre: Indie pop på lp og som free download

Du er netop kommet hjem, er træt efter rejsen, men også rastløs, går du ud på gaden og genoplever dit kvarter. Det er fortællingen om lennyLIKE albummet STREET STORIES, som han ene mand har skrevet og indspillet. Halvvejs blev sangerinden Laura KLR inviteret inden for, for at give vokal siden noget mere top og brede stemmerne ud. Efter sangskrivning og indspilning blev Morten Østerkjerhuus (Manus Bell) hevet ind som mixer. De aftalte at rammen skulle springes og det ikke var et singersong writer album de skulle lave, men et album fuld af lyd, effekter og stemmer.

Og på albummet er der masser af lyd, her er mange lag guitar, en bund blandet af lidt underspillet trommemaskine, slag på guitaren og diverse percussive instrumenter, bas og synth og lead vokal der bliver bakket op af kor, anden stemmer og delay behandlede vokaler. Han er blandt andet inspireret af Beck, men ønskede en mere britisk lyd end tyk amerikansk lyd
Sangene er små historier som du kan sidde på cafeen og overhøre. Dem der siger farvel, dem der snakker om at flytte, branderten som forhåbentlig overlever og dem der er gået ud selv om de burde være blevet hjemme. Texterne er sikkert skrevet og veksler mellem det poetiske og det fortællende og det er tydeligt at han mestrer det engelske sprog.

Til albummets 12 sange er der lavet video til de 6 og de er offentlig gjort på youtube og diverse sites og de sidste 6 sange vil blive uploadet i løbet af august.

Den 2. september på Krudttønden Østerbro vil lennyLIKE fejrer færdiggørelsen af albummet med koncert og release af albummet.