Arkiv

Print

Viva

Salsa

Fre 26 Jan KL 21:30 EntrÉ 80 kr
Billetter sælges i døren.Viva
En koncert med VIVA er en unik oplevelse. Ved en koncert med VIVA får du Salsa fra Cuba, Plena fra Puerto Rico. Smægtende ballader og medrivende rytmer. Du får hotte versioner af de største klassikere fra kunstnere som: Dolly Parton, Bilie Holiday, Pharell williams og Duffy.

Der er også plads til et par egenkompositioner på repertoiret. Dette specielle mix af sange er noget publikum tager til sig og giver VIVA et folkeligt præg der gør at alle kan være med. Dette er bl.a beskrevet af lederen af Kbh's største salsa danseskole:

VIVA formår som ingen andre at danne bro mellem de 2 verdener, Cuba og Danmark
[Citat: Ketti Bueno Ferrer: Salsa Vida]


VIVA har spillet siden 2003, fra Skanderborg festival til Bornholm. Fra Roskilde til Østerbro. Fra Nordjylland til Sønderjylland. Til Bryllupper, fødselsdage og firmafester, samt en bodega i ny og næ.

VIVA sætter en ære i at få musikken til at sprudle og består af nogen af de mest garvede kræfter i det danske salsa miljø.


VIVA er kort sagt salsa, som appellerer til det brede publikum, der sætter pris på livsglad musik leveret af nogle af de mest garvede kræfter i det danske salsamiljø.

Drøm dig til en aften ved det caribiske hav. Lad dig kærtegne af en mild brise, en brise med toner fra en fjern fortid af længsel og melankoli.
Drøm dig til lyden af cubansk Son som "la Tradición" foreskrev i halvtredserne.

Som det lød - og stadig lyder - i "La Casa de Trova"; inciterende og med et anstrøg af humor.

Viva er genrens førende og smukkeste danske orkester.[Citat Copenhagen Jazzhouse]www.vivamusic.dk

VIVA består af:
Jeanette Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Emilio Arp: Vokal, Maracas & Guiro
Carsten Kær: Piano
Martin Krogh: Bas & Kor
Jesper Nørløv Arnholtz: Congas, Percussion & Kor
Kim Adrian: Timbales