Marvins Revolt + support: Up In Arms!

Math-pop/Indie

Lør 01 Mar KL 21:00 EntrÉ 60 kr
Billetter sælges i døren.


Marvins Revolt
er en trio fra København, som laver kantet, men catchy musik. Bandet er farvet af lyde fra nutid og fortid, men går helt egne veje uden at tilslutte sig én bestemt scene eller trend. Bandets sange fremstår som intense, ufordrende og melodiske strukturer, fuldstændig uden respekt for traditionelle sangskrivningsregler.
Marvins Revolt har udgivet en selvbetitlet EP i 2004, fuldlængde albummet 'Fell in Love with Tanks & Satellites' i 2005 og sidste efterår udkom gruppens andet album med navnet 'Killec'.
'Killec' er, som CD, udgivet på det irske diy-selskab Popular Records, og som vinyl på det nyetablerede Glowing Monkey Records i Danmark. 'Killec' er blevet rost i stærke vendinger af danske og udenlandske musikmagaziner, sites og blogs, og fået en mængde airplay på især amerikanske, irske og britiske radiostationer. Heriblandt BBC, hvor især numret 'Deliberate Deeds' har roteret en del.
'Killec' har desuden banet vejen for et gennembrud i indie-undergrunden på De britiske øer, som udover omtale og pladesalg, har medført heftig tour-aktivitet. Herunder turnéer i Tyskland, Frankrig, Luxembourg og Holland. Live optræder bandet med en fjerde-mand, som tager sig at de ekstra lag af synth og percussion.

Up In Arms! er en københavnsk kvintet som spiller alternativ og meget eksperimenterende indierock. Inspirationen findes hos navne som Liars, Animal Collective og Battles.

LINKS:
www.myspace.com/marvinsrevolt
www.myspace.com/upinarmsection
www.subman.dk